Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlıkta il içi tayin iptali için ne yapabilirim?

genelinsan

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Sağlıkta İl İçi Tayin İptali İçin Ne yapılmalı. ACİL LÜTFEN.

Tayin alınan yer ile eski yer arası çook yakın. Eski yerle bugün ilişik kesilip yeni yere geçiş yapıldı. Bunu iptal edip eski yere nasıl geri dönülür? Engel durumları, ulaşım, cadde geçiş zorluğu dolayısıyla iptal ettirmek isteniyor.
Yarın bu iş için uğraşılacak.

İl içi tayin iptali dilekçesi verilirken mazeretini belirtecek ve il içi atamasının iptalini isteyeceksiniz. sağlık ve ikametgah adresim nedeni ile ailevi özel nedenlerle iptal isteminde bulunup ekte engeli raporun ekleyip verin ayrıca üyesi olduğum yetkili sendika varsa görüşün.

HOŞCAKAL iptal dilekçesini şimdi yazdırdım. Raporum yanımda değil. Raporu koymasam olur mu? Müdür toplantıya gitmiş, imza attırmak için bekliyorum. İl Sağlık Müdürlüğüne'de gitsem olur mu?

Sicilinde Engelli kadrosu olarak görünüyorsa rapor koymanıa gerek yok sizi tanırlar. Engel durumundan dolayı sağlık bakanlığı yer değişikliği tayin nakil işlemlerine olumlu bakıyor bu konuda olumlu karşılanırsınız. Yeni yürürlüğe giren 1 defaha mahsus yer değişikliği şartıda ortadan kalktı maddesi ile mağduriyetinizi dilekçe ile beraber teslim edebilirsiniz.

Dilekçeye sayı koydurup personel verdim. Onaydan çıktıktan sonra İl Sağlık Müdürlüğüne yazı yazılacak.

sayı al EBYS de takip et tarihçe kısmında dilekçen komisyonda görüşülür 10 güne kadar bır sonuç çıkar ama sağlık kurul raporu olsa daha iyiydi herşeyin hayırlısı

Oldu bir kere. Şimdi il sağlık, eski yere geri verirler mi vermezler mi, ondan şüpheliyim.

HOŞCAKAL suat65 Dilekçeyi verdim, bekliyorum bakalım. İl Sağlık Müdürlüğüne yollandı. Vergi indiriminden de 2 yıl düştü. Ya kabul etmezlerse diye korkuyorum. Peki, geri dönmek istediğim hastanenin Müdürünün insiyatifine bağlı bir durum var mı? Sayın OturanBoğa Bu konuda bir bilginiz var mı?

Kurum talep ederse seni olur gitmek istediğin hastane yetkileri ile görüş mağduriyetini bildir kabul ederlerse seni talep ederler olur.

İl sağlıga yollanan dilekçeye gelen cevap: "Tayin talebi hakkında müdürlüğümüzce bir işlem yapılmamıştır." diyor.

Üst Alt