Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

sahibinden.com bu kişilere dikkat

soneman

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
6
sahibinden ilanıyla ve telefonla görüşerek
SONER YILMAZ 0552 329 1708 ile anlaşarak
yarısı peşin yarısı teslimat sonrası samsung j5 için anlaştık
8 kasım eft yaptım

ne telefon geldi ne para iadesi
telefon acmıyor artık
engelli olduğumu gecen sene işten atıldığımı söylesemde

sahibinden ilan isim BARAN AYDIN 0552 407 2361 olarak değiştirdiler

bu durum sahibinden.com abilgi verildi ilanlar kalktı

sizde dikkat edin

tr93 0006 2000 1490 0006 6313 56
garanti soner yılmaz
cep 552 329 1708

https://i.hizliresim.com/lQAj8X.jpg
https://i.hizliresim.com/bvPD08.jpg
https://i.hizliresim.com/yGk5DL.jpg
https://i.hizliresim.com/DOj2bv.png

soneman
Hiç tanımadığınız birine ürünü teslim almadan ödeme yapmakla en büyük hatayı yapmışsınız.
Yarısı ürünü almadan peşin ne demek ya hu, inanmiyorsa teslimde ödemeli kargoyla gönderir, parayı öder ürünü alırsınız.
Adam yarısı önden ödeme gibi bir şart koşuyorsa niyeti çok açık değil mi ?

Ufukalp
öyle anlaştık banada mantıklı geldi
halende öyle
karşındaki kötü niyetliyse
paraayı ödersin kargoyu evde acınca süpriz cıkar
kargo şirketi banane der

ondada başına gelir
Allah kötülere fırsat vermesin

soneman
Allah iyilerle karşılaştırsın. Zaman, çok büyük bir kitlenin milleti nasıl dolandırırım fikrine kafa yorduğu bir zaman.
Böyle bir şartla adamın niyetinin zaten belli olduğunu söylemek istiyorum.
Neyse, hayat her zaman ders alacak tecrübelere sahne olmaya devam edecektir.

internetten ikinci el telefon almak başlı başına vahim bir olay. dolandırmayı bir kenara bıraktım. o telefonla nerde ne yapılmış kimle konulmuş belli bile değil. dikkat edin. paradan daha önemli sorunlar var

Bazen insanın basireti bağlanıyor derler o hesap olmuş sizinki de :) Size göre mantıklı ama o günü kurtardım diye düşünüyor. Zamanında benimde başımdan böyle bir olay geçmişti. Kiralık ev arayışı içindeydim. Sahibindeni arşınlıyorum. Bir ev denk geldi kirası eşyası aman tanrım didim :) Açtım telefonu dedim ben tatile gidiyorum evi gelip göremem size kapora vereyim bu evi kiralayacağım. Ama nasıl güzel rol çekiyor karşımdaki bayan aa bilemedim eşimi arayıp sorayım dedim 500 tl veriyorum. Kapattı 5 dk sonra tamam dedi parayı gönderdim. 1 gün geçti ilan yayından kalkmıyor kaporası alınmıştır yazmıyor. Eşi dostu herkesi ilan için aratıyorum, kadın herkese randevu veriyor. Ben arıyorum aa oğlum yayından kaldıracaktı. Ama ilan kalkmıyor. Tatilin son günü kadın vicdan yapmış bana ne msjlar öyle bir ev yokmuş, kadın zor durumdaymış bu yolu bulmuş. Ben beddualar ediyorum o yalvarıyor. Tabi olan 500 tl ye oldu. Bana da büyük ders :))

neyse bir daha eft ile alışveriş yapma n11 gittigidiyor tarzı korumalı sitelerden al

2.el telefonu alsanız bile fazla ömrü olmayacaktı. Sıfır özelliği düşük olan telefon alsanız daha iyiydi. Ne diyelim geçmiş olsun.

yarım telefon parası alınca senden zengin oldum sanıyor şerefsizler keser döner sap döner gün gelir hesap döner üzülme kardeşim Allah bizimledir.

Allah büyük yanlarına kalmaz
daha başkalarına olmasın diye yazdım
ne kadar cok kişiye ulaşırsa o kadar iyi
böyle teşhir olurlar

Kusura bakmayın da, 3-5 kuruş daha uygun fiyata alacağım diye siz dolandırıcılara davetiye çıkarmışsınız? Bir mal ederinden ucuza veriliyorsa, başlıbaşına altında bir bityeniği vardır. Sahibinden.com'da bile GET ilan adı altında, tüketiciyi koruma amaçlı bir sistem var. Ürün elinize geçiyor, kontrol ediyorsunuz onay verirseniz para satıcıya halave ediliyor. Beğenmez, beklediğinizin dışında bir ürün gelmişse Kargocuyla tutanak tutup iade ediyorsunuz, kargo bana ne ben karışmam diyemez, sözleşmede açık açık yazılmış.
Dolandırıcının hiç mi suçu yok bu ayrıca tartışılır ama, ataların bir lafı var "Sen eşeğini sağlam kazığa bağla, kaçarsa kaçsın".... Yıl olmuş 2020, her gün internette, tv'de, gazetelerde neler okuyoruz, yazık kolay kazanmıyoruz... Geçmiş olsun...

100 tl ücret ödemiştim
senelerdir kullanmadığım 1110i nokia renksiz tuslu telefonum vardı köşede gecen takas edecektim hatta 30 tl lik baska telefonla
bir an aklıma geldi netten bakmaya ve ilan verdim
100 tl ye satıldı
1 ay önce 2 şişe yağ almıştım 1 tanesini değiştirmek istedim diğer firmaya başka yağlarlar
firma sahibi ne desem 45 tl lik 2 farklı yağ ücretsiz gönderdi
bugüne kadar hiç olmayan birşey
defalarca iade istedim kabul etmedi kullan hepsi senin dedi
bunlar 1 ay içinde oldu hepsi
ne o telefon o para ederdi
ne o yağları bedava veren olurdu
yorumlar sizin
ALLAH büyüktür

Üst Alt