Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahibinden.com'da %90 engelli araçları piyasa fiyatında! Raporu olan burdan niye alır

johnbridger

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,merak ettiğim bu konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.Sahibinden.com daki engelli araçlarını inceledim.%90 üzeri engelliye ilanlar var ama fiyatlar araçların NORMAL PİYASA fiyatıyla AYNI sayılır.%90 üzeri engelli rapou olup ta SIFIR KM ÖTV indirimli araç almak varken niye bu raporla 2.el PİYASA FİYATINDAN alınır???Bu satışın mantığı nedir??

Saygılarımı sunarım..

Kurnazlık yaptıklarını düşünürler ama sizin fark ettiğiniz gibi çok az insan fark ediyor bunu. Burada normal fiyata sattıkları aracı engelli statüsünde aynı fiyattan gerçi daha pahalıya vermesinin nedeni vergi ödememek motorlu taşıt vergisi ödememek avantajı varmış gibi sanki bu araba bedavaya çalışıyormuş gibi farklı bir avandaj sunuyor. Geçen baktım Toyota Corolla gli 1994 model ilanda fiyatı 26 Bİn TL yazıyor Engelliden Engelliye :) Normal fiyatı baksan 12 13 14 15 Bİn TL Bakımlısına göre değişiyor ama işte halkımız böyle siinir bozucu ister al ister alma aklında :)

Üst Alt