Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahibinden satılık 1995 model 316 ia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
11
Reaksiyonlar
2
aracımın mayısın 8 inde 3 yılı doluyor yanlızca gümrük hak sahipliği belgesi olanlara devri satışı mümkündür

1995 mod bmw 316 ia 3 bin km önce motor ve şanzımanı sıfırlattım
özellikleri: digital çift yönlü klima çift airbag sunrof ısıtmalı bel ve sırt elektrik ayarlı deri koltuklar angel eye xenon farlar lpgli ruhsata işli muaynesi yeni m tecnic aynalar ve tampon park sensörü spor direksiyon elektrikli 4 cam daha sayamadığım bir çok özellik idda ediyorum türkiyede aynı özelliklerde bu aractan yok 16500 fiyatı pazarlık payı vardır aracım ankara eryamandadır görmek isteyen arkadaşlar için telefonlarım 05432230765 05376598389 mesut yada ahmet ALLAH herkezin gönlüne göre versin selametle

[h=2]"yanlızca gümrük hak sahipliği belgesi olanlar" DERKEN TAM OLARAK NEDİR BU? NASIL ALINABİLİYOR? ARAÇ OTOMATİK Mİ?[/h]

evet arac otomatik gümrük hak sahipliği belgesi ankaradan gümrükten heyete girip alınıyor 6 ay gecerli her ayın ilk salı günü heyet oluyor detayları var sitede istersen bir araştır seni yanlış yönlerdirmeyeyim ben

burada hiç ilan verme ben 316.... 96 model ia full compact 129.binde 13.750 dedim millet çok dedi...araba com veya sahibinden com a ver ilanı...

orda var zaten kısmet her satılan malın bir alıcısı vardır hayırlısı

tabiki kardeşim inşallah istediğin fiyata verirsin

gümrük hak sahipliği belgesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim kafam karıştı

nette ve sitede de bişey bulamadım.

kısaca kimler alabilir bu belgeyi ve ne işe yarar

gümrük hak sahipliği belgesi yüzde 50 ve üzeri engelli raporu olan kişilere ankaradaki gümrükten heyete girmek sureti ile verilen yurt dışından araç getirme hak sahipliği belgesi oluyor her ayın ilk salı günü heyet olur engelli kişi gerekli belgelerle ordada heyete girer ve belgeyi alır bu belge 6 ay geçerli 6 ay içindede araç getirebilir yada 3 yılı dolmuş bir engellinin aracını devir alabilir yada 3 yaşından küçük araç getiremez benim bildiklerim bunlar genede forum yöneticisine sorabilirsiniz ne olarak ben yanlış yönlendirmiş olmıyayım

valla kenan kardeşim biri yüzde 50 dedi biri yüzde 40 bende ortalamayı yazdım keşke hiç bir engelli kardeşimizden bu tür derece armasalar

açıklama için teşekkürler benim %40 raporum var heyete girdim ve %40 aldım ve yurt dışından 3 yaşında araç veya hibe getirebilir miyim? B sınıf ehliyetim var.

b sınıfı olmaz h olacak...

ehliyeti değiştir

Arabaya komple motor yapılmış .

Eski km kaçtaydı aceba . Bu ip araçlara motor yapmak için bayağı bi km yapmak gerek merak ettim .

Öncelikle hayırlı satışlar, ancak fiyat hala yüksek araç donanımlı olabilir. Motor yapılmış olması bir dezavantaj aracın yaşı belli ne kadar bakımlı olursa olsun metal yorgunluğu mevcut. İnşallah değerinde, değerini bilen birine satılır. ;)

Kenan: M43B16 diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyosam 8V 102HP 150NM tork'a sahip bir araçtı. 1215kg 0-100= 12.3sn Max Hız: 188kmh olması gerekli. Tabi bunlar fabrika verisi şu anki aracın durumu nedir bilmiyorum.

Monoküler (tek gözü gören) B sınıfı ehliyet değiştiremem gibi geliyor.

Motor yapılması motorunun sıfırlanması anlamına gelmez mi?

Ayrıca alıcı kişi ciddiyse zaten kendi ustasını götürür yada bi servise götürüp gösterir satmak isteyen de bunu bilir ve ortada bi aldtmacaya yer verilmez (herkezin bütçesi kendine göredir buna da saygı göstermek lazım)

Ayrıca metal yorgunluğuna anlam veremedim aracın şasesi düzgünse 1995 eski değil ki şahin doğanla karıştırmayın :)

Benimki 1600 motor, 85kw=116 beygir 1290 kg. Bmw sport compact m43 motor.....yinede araç temisse değerine gider...çünkü bmw her adam almaz alan adamda keyfini sürer????

sağolun arkadaşlar araca su koymayı unuttuğum için conta yakmıştı o yüzden motor yaptırdım sonradan kimsenin ahını almamak için 198 binde idi aracım emin olun metal yorgunluğu şöyle dursun türkiyedeki bmw lere nazaran at gibi duruyor çok şükür engelli arkadaşlar haricinde de arayanlar yok vergisini ödesekte alsak diye ama kısmet ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BÜTÜN ENGELLİ ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM SIFIR ARABAYA BİNER

çerkez2000;

türkiyedeki bmw lere nazaran at gibi duruyor'' cümlesini ben de anlattım ama maalesef anlamadılar.yurt dışındaki bmw ler Türkiye dekilere göre çok temiz km si kaç olursa olsun???

kenan yurtdışından gelen araç la tr deki araçlar aracında binlerce fark var tr deki araçlar hor kullanılıyor özellikle bmw ler bizler zaten zar zor aldığımız için gözümüz gibi bakıyoruz

Selamlar arkadaşlar benim merak ettiğim araçta özel tertibat mevcutmu? Mevcut ise nasıl bir tertibat var, gümrüksüz araç getirme kanununda özel tertibat maddesi var o yüzden merak ettim. Teşekkürler.

selamlar araçta sağ kol el engellilere göre tertibat mevcut sol taraFA kontak anahtarı ve silecek kolundada uzatma demiri var

SAĞOLASIN jonta yanınca pistonları yatakları içindeki herşeyi değiştirdim şanzımana gelince sadece trübünü değiştirdim otomatiklerde trübün en önemli olandır :)conta meselesine gelince zaten tüm parçaları almanyadan kendim getirdim açılmışkende herşeyi değiştirdik yani yapılamaz diye bir kanun yok sağolasın

gerçekten iyi fiyat araç gerçekten temiz ise...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt