Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahte Engelli Raporu (mail kampanyası)

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar adamini bulan hastanede sahte engelli raporu şak diye alabiliyor aslinda bu sahte raporlar için önlem çok basit ilgili yerlere toplu maille ile baski düzenlesek eminim ki ilk tasarida hemen kanunlaşir.

yetkili doktorlar istediği kişiye gayet basit şekilde engelli raporu vermek için yetkisi sonsuz ve böylece sahte engelliler ortaya çikip hakkimizi/haklarimizi gasp ediyorlar.

bir kanun ile bilerek/bilmeyerek sahte rapor veren kişilerin o raporda kaç imza varsa hepsi sorumluluk altina girer ve diplamasi iptal edilen bir yasa çikarttirmak için birlik olmamiz gerekiyor...hiç bir doktor diplamasini iptal ettirme tehlikesine girmez bu sayede doktor oğlu bile olsa sahte rapor vermek için yürekli ve çok cesur olmasi gerekiçek.

burda çözüm çok absit bimer,cumhurbaşkanliği,AK PARTİ İletişim Merkezi (AKİM),ozida,özürlüler idaresi başkanliği doğan yayin gurubu,atv haber,star haber toplu mailler atmaliyiz.

arkadaşalr haklarimizi gasp eden sahte engellilere karşi en yetkili ve tek kesin çözüm bu doktorlar mesleklerinden atilmamak için kendine bile sahte raporu çikartamaz.

bu konuda bana katilan varsa içinizden biri yazimi toplayip ve mail adreslerini ekleyip mail kampanyasina başlama starti verebilir.

AKİM
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr,[url]http://www.dmg.com.tr/Tr/Iletisim.aspx[/url]
CHP - Halkla İlişkiler

sen niye dellendin bakim miki :D haklısın ama diploma iptal olmaz be o kadar ağır bi ceza verilmez.ama bi şekilde dur denmeli,gerçi baltazar amcanın hazırladığı cetvel yüzünden engelliler bile engelsiz oluyor bu yüzden de bu tür yollara başvuranlar arasında bizlerdende birileri olabilir diye düşünüyorum ne yazık ki.... ama yinede bişeyler yapmak lazım

bu konuda sana katılıyorum, gerçek özürlülerin hakkı burda gasp ediliyor,,,

kiymet herşey meclise bağli.
sen engelliler biriminde çalişiyorsun yorumun biraz çelişkili olmuş.

saçmalama lütfen esat! bende istemiyorum haklarımızın gaspedilmesini bizimde haklarımızın elimizden alınmasını! ben bu konuyu meclise sunacağım dernekler mail atsın kurumlara ben elimden geleni yaparım kendi çapımda ama lütfen beni böyle suçlama ben öylesine sana takılayım ikili bi yorum yazdım

napacaklar her raporun peşine polismi takacaklar 10 gün önce yakalandı mersinde attılar içeri dahada fazla bişey yapacaklarını sanmam

Böyle araştırma yapsalar hapishaneler yetmez ondan heralde:D
Memlekette hiç bir suçla fazla uğraşmıyorlar.Suçsuz bi adam bulup tıkıyorlar içeri maksat iş yaptık olsun...:D
Gerçekten bu kadar denetlemesiz kurumlar ülkeyi geriye götürmekten başka bi işe yaramaz.

mail adresleri

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf
Adres : Başbakanlık Merkez Bina, 06573 Bakanlıklar / ANKARA
Telefon : (0312) 4154024
Faks : (0312) 4173987
E-posta : selmaaliye.kavaf@basbakanlik.gov.tr

Basın Müşavirliği
Adres : Başbakanlık Merkez Bina, 06573 Bakanlıklar / ANKARA
Telefon : (0312) 4191386-4137218
Faks : (0312) 4191632
E-posta : obekar@basbakanlik.gov.tr

Türkiye Büyük Millet Meclisi
Mehmet ALi ŞAHİN TBMM Başkanı
Tel : (0312) 420 51 51
Faks : (0312) 420 51 65
E-Posta: mehmet.ali.sahin@tbmm.gov.tr

OZİDA (Özürlüler İdaresi Başkanlığı)
T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı
Adres : Necatibey Caddesi. No:49 Kızılay/Ankara
Tel : (0312) 229 55 11
Fax : (0312) 229 83 11
E-Posta: bilgiedinme@ozida.gov.tr

Başbakanlık
Adres : Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina, Bakanlıklar / Ankara
Tel : (0312) 413 70 00
E-posta : bimer@basbakanlik.gov.tr

her raporun peşinde koşmaya gerek yok benim önerdiğim tasari kanunlaşirsa eski raporlarin hepsi gecersiz oluçak mecburi herkes yeni rapor almaya sağlik kuruluşlarina gidiçek doktor kendi oğluna bile sahte rapor veremez/vermez...sıkıyorsa versin.

Ozaman şöyle güzel ve kapsamlı bir dilekçe hazırlayında yollayalım...

Prens MickeyMouse;

Biraz abartmışsın herkez den tekrar tekrar rapor istenmez.Kertenkelemiyiz?Uzuvlarımız yeniden çıksın!:D(Benim yaram yok ama tekrar almamada gerek yok!)
Saçmalama verilen hak alınmaz.
Önceki emekli olmuşlardan iste tabi!
Hatta normal emeklileri bile araştır.!
Kim bilir ne pislikler çıkar.
Ülkenin yarısı hapse girer...
Doktoru,avukatı,polisi,askeri,vatandaşı zincirleme herkezi yargılaman lazım!
Çık bakalım nasıl çıkacan işin içinden?

Türkiyede paran varsa her deliğe bir anahtar bulunur...
Senin dediğin anca oturmuş namuslu 7 den 70 e toplumlarda olur.
Öğretmenler daha ilk okulda öğretiyor.Vatandaşa nasıl vatandaş olucağını!
Sonra okullar bitiyor.Askerde son mühürü vuruyorlar!Adam daha istesede namuslu olamıyor.
Sonra benim memurum işini bilirleri açıktan söyleyen devlet reisleri bu öğretmenlerin bu askeri eğitimcilerin ürünü...
Ana Baba dan kimse günahkar doğmuyor.
Bilinçli yabancı batılı eğitimler sonucu 50 - 60 senelerde buralara gelindi.Batılı kendi cocuğunu böyle eğitmiyor.Ama bizi bilinçli olarak içimize sızıp sizdeniz diyip çocuklarımızı haramzede ettiler.
Bi uyansak işi ah bi uyansak bizden olmayanları bizden miş gibi davrananları...

adelet herkesden tekrar rapor istemeye gerek yok ilgili kuruluş açiklama yapiçak kamuoyu zaten sahte rapor olayini biliyor.şu şu sebeblerle elinizde ki raporlarin tümü gecersizdir x.x.x tarihinden sonra yeniden rapora ihtiyaçi olan kişilerin tekrar yetkili hastanelerimize gelip başvuru yapip tekrar raporunu alabilir zaten engelli camiasi her 6ay veya her sene mutlaka yeni rapor çikartma ihtiyaçi duymakta herhangi bir sebebler ile yani sıkıntı olmaz;)

önce sahte rapor alabilen arkadaş neden şimdi alamasın ne değişti ülkede

sanki şimdi suç değil mi sahte rapor

rapor yok engel yok yürü askerlik görevine

raporlar yenilenirse oranlar yarıya iner doktor neden sorumluluk alsın verir yüzde 35 sorumluluktan kurtulur rapor yeniletenlerden hangisi eski oranı alabildi hepsi mi sahteydi eski yönetmelikler hastalığa göreydi yenisi fonksiyon kaybını esas alıyor,dayanışma sitesi gitgide siyasi partilere dönüşüyor bunu hep birlikte önlememiz gerekir.

En son hastanede rapor cıkarırken biri vardı /90 raporu vardı, adamın fiziksel hiçbir sorunu yoktu bende neyin var diyemedim.Tahminimce kanserdir dedim ama adamın hal ve hareketleri cok rahattı.

haklısın kardeşim ben varım ne gerekiyorsa yapalım...

hem özürlülerin puanı %50 düştü ardından 2 veya 3 hastalığı olan insan daha kötü olması gerekirken baltazar uydurması insanın 2 veya 3 hastalığını yok edip neredeyse sapasağlam yapıcaklar özürlüyü dünyanın hiçbir yerinde bu saçmalık yok.prens ilk önce bu olayları düzeltelim sonra diğer olaylara gelelim vergi indirim saçmalığı dünyanın hiç bir yerinde yok baltazar özürlü puan larının düşürülmesi vergi indirim olayı hep özürlüye engel olsun diye konmuş suda elekrikte vs hiç bir olayda fayda göremiyoruz diş ülkelerde özürlüler bu olaylardan faydalanıyor. bizi her türlü engelliyorlar

arkadaşlar prens mikimause bu konuda haklı.geçn yıl bende ehliyetimi değiştirmek için dedim bi rapor çıkartayım.b sınıfı ehliyetim vardı dedim engelim kırk yılda bir işe yarasın h sınıfına çevireyim araç alımında vergi indiriminde kolaylık olur diye.heyet günü hastaneye gittim sırada bekliyorum muayene için.benden bir iki sıra önce olan35 - 40 yaşlarında genç bir bayan ve yanında akıl hocaları bayana diyorlar ki; deli numarası yap sana kafadan çatlak desin versin % 40 rapor al 2022 maaşını ve kadın bi anda farklı hareketler sergilemeye başladı.ya öyle sahtekar bir toplum olmuşuz ki şok oldum inanın kadını onu öğreten akıl hocalarını dövecektim arkadaşım zor tuttu.lanet olsun dedim ve çıktım hastaneden ne rapor aldım ne ehliyetimi değiştirdim.bu benim sadece denk geldiğim bir olay ya denk gelemediğimiz.ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.bende elimden geleni yaparım arkadaşım.herkeze saygılar.

Tekrar rapor mu :D Tamam hastaneye tekrar giderim gittiğimde bana sağ kolumu versinler ondan sonrada yüzde kaç veriyolarsa versinler hatta hiç rapor vermesinler . .

Düşler aleminde mi yaşıyosunuz anlamıyorum ki . .

zaten benim bildiğim 2006 öncesi alınan raporlar iptal edildi sanırım öyle değilmi ?

magnesia;

2006 önce alınan emeklilik ler tekrar gözden geçirilicekmiş.
Aynı zamanda çürük raporlarıda kontrol edilecekmiş.:confused:

Üst Alt