Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakarya'da hangi hastanelerden sağlık kurulu raporu alabilirim?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
13
Ilk defa rapor alcam sakarya da oturuyorum 2hastane varmis rapor verebilen egitim arastirma ve yenikent buralara gidip ben ne dicem nereyle goruscem cahilimbu konuda sag gözüm gormuyor ve 10yasindan beri okb ve anksiyete sorunum var suan 21 yasindayim anlatirmisiniz yardim edenden allah razi olsun

@tekgoz123 Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.

Yapman gereken sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerde bulunan,sağlık kuruluna başvurup rahatsızlıklarını belirterek bu rahatsızlıklarından dolayı rapor almak istediğini söylüyorsun,onlar seni rahatsızlıklarınla ilgili branş doktorlarına yönlendiriyor.

Doktorlar yaptıkları muayene ve tetkikler sonrası hastalığına % şeklinde oran veriyor ve,daha sonra bu toplamış oldugun oranları sağlık kuruluna götürüyorsun,onlarda bu oranları balthazar formülüne göre hesaplayıp kurula gönderiyorlar.

Ve sana bir hafta sonra gel raporunu al diyorlar. Hastaneye giderken yanında 2 adet vesikalık resim olsun.
Rapor için yapılan muayene ve tetkiklere ücret ödemiyorsun.Hepsi bu kadar.

tekgoz123

Önce bulunduğun yerdeki vakıflar müdürlüğüne git dilekçe alip, dilekçeyle hastanedr evrak kayıtta sayı al dilekçene sonra heyet girişi al sonra saglik kuruluna gidip doktorlarin değerlendirmekeri kaydedecegi raporu dolaştırıp ilgili doktorlara muayene olup imzalari aldıktan sonra imzalı raporu sağlık kurulana ver. Size randevu verecektir. Randevu tarihinde denilen yerde olun. Raporunuzu alırsınız insaAllah

ben sakarya eğitim araştırmadan sağlık kuruluna başvurdum engelli raporu almak istediğimi belirtip. ama 2 ay sonrasına gün vermişlerdi. bir sürü doktor gezdim. verdikleri formu doktorlara imzalattırıyosun. onu sağlık kuruluna teslim ettikten sonra da heyet için gün veriyorlar. ben de heyet günümü bekliyorum henüz.. eğitim araştırmada biraz yavaş işliyor bu işler nedense

Üst Alt