Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakarya'ya atanırsam ortopedik engelli için orada yaşam koşulları nasıldır?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben sakarya karasuya gelmek istiyorum ordakı tapuya geçmek istiyorum orası nasıl yer yaşanıcak yermi engelliye uygun tapusu yaşama koşulu vs yürüme engelliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Sakaryaya 2 ay oldu tayin geleli tamaminin heleki karasunun yasanilacak bi yer oldugunu dusunmuyorum ama ben yerlesecek olsam secme sansim olsa kaynarca gevye tarakli arasinda secim yapardim. Sakin duz ve ucuz arazisi daha bakir diger yyerlere gore karasu cok kalabalik ve sevimsiz insanlar.

erdalakbay;

tapu varmı o güzel dediğiniz yerlerde tayin isticemde bu orada sizin engelliniz ney erdalakbay

Benimki ortopedi degil gorme ama ttapu illaki vardir o konuda bi bilgim yok tavsiyem tayin isteyeceginiz yeri onceden gidip gormeniz benim gibi pisman olmanizi istemem bana gore guzel. Olan size gore olmayabilir

Üst Alt