Merhabalar Abdullah Bey,
Sizin karşılaşmış olduğunuz benzeri bir durumla bende karşılaştım. Ama ben bir bankada değilde özel bir şirkette çalışıyorum bundan 3 yıl önce sizin gibi maliyenin
göndermiş olduğu bir hakem hastanesinen rapor aldım ve hastane bana % 17 'lik bir rapor verdi ve Maliye Bakanlığıda bu oranı % 9 ' a düşürdü. Siteden de takiplerim
üzerine itiraz edin denildi ama sonuç yetersiz çıkıyor. Çünkü ilk önce hastanenin verdiği orana itiraz edeceksiniz. Sonra maliyenin verdiği orana. Yani sizi ordan oraya
sürükleyecekler. Ben ilk sağlık md. şikayet dilekçesi ile başvurdum ama beni başka bir hakem hastanesine yönlendirdiler. Sanki birde orda şansınızı deneyin der gibi.
İşten çıkarılmazsınız çünkü rapor sizin elinizde yani bankada değil ve siz oraya başladığınızda raporunuz % 40 ' tı. İşlemleriniz öyle yapıldı. Sağlık durumunuzda da bir
değişme olmadığına göre bankanızda çalışmaya devam edersiniz. Endişeniz olmasın. Ben şuan yasanın değişmesini bekliyorum. Elbet birgün bizim lehimizde olacak.
Olmaması gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Size işlerinizde kolalıklar dilerim...