Herkese merhabalar!
Bu haftaki tartışmamız Sakatlık Çalışmaları İnisiyatifi başlığı altında geçtiğimiz yılın Mart ayından beri sürdürmekte olduğumuz tartışmaların sonuncusu olacak.
Bu nedenle ayrı bir tartışma konusu seçmek yerine şimdiye kadar yazılan yazılar ve yürüttüğümüz tartışmalar üzerine genel olarak bir konuşalım dedik. Ben kendi kafamdaki soruları yönelterek başlayayım, fakat bu sorularla sınırlı kalmamıza gerek yok, aklınıza gelen başka benzeri sorular olursa lütfen onları da tartışalım.
Benim sormak istediklerim şunlar :
Bu haftaki tartışmamız Sakatlık Çalışmaları İnisiyatifi başlığı altında geçtiğimiz yılın Mart ayından beri sürdürmekte olduğumuz tartışmaların sonuncusu olacak.
Bu nedenle ayrı bir tartışma konusu seçmek yerine şimdiye kadar yazılan yazılar ve yürüttüğümüz tartışmalar üzerine genel olarak bir konuşalım dedik. Ben kendi kafamdaki soruları yönelterek başlayayım, fakat bu sorularla sınırlı kalmamıza gerek yok, aklınıza gelen başka benzeri sorular olursa lütfen onları da tartışalım.
Benim sormak istediklerim şunlar :
- Sakatlık Çalışmaları İnisiyatifi başlığı altında tartışılan konuları nasıl buldunuz? Mutlaka tartışılması gerektiğini düşündüğünüz fakat tartışılmayan konular var mı(ki muhakkak olmalı)?
- Sizce tartışmalara yeterince katılım oldu mu? Daha fazla katılım nasıl sağlanabilirdi?
- SÇİ'nin başlattığı bu çalışma başka projelerle devam ettirilebilir mi? Ne gibi projelerle, nasıl? (İlk aylarda forumda birkaç tartışmada ya da bana/bize "bir şeyler yapmalı", "organize olmalı" diye yazan arkadaşlar gelin şu işi bir tekrar tartışalım)