Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık daha düşük ücretle çalıştırma nedeni olamaz. Eşit işe eşit ücret!?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhaba..bu yasa açılımına örnek olabilecek bi dava örneği varmı..başınızda böyle bir davalık olay geldimi..engelli çalıştırmama cezası kadar verilen yerlerde üstü nasıl alınır dava açılsa kazanma şansımız nelerdir

Eşit işi bırak arkadaşın tek kolu sakattı. Müdürün işini yapıyordu. Yeni bitane işten anlamayan dangalak aldılar. Onun iki katı maaşla.
Adamı gen müd işe almış.
Genel Müd. akrabansa maaşın yüksek olur. Özel şirketlerde gen müd. ne derse o olur.
Yoksa işin yaş. Dava mava hikaye... Yok ben avukata para kazandırıcam. devlete haraç ödiycem zamanımı boşa harcıycam. Sinirlerimi asabımı bozucam, Sağlığımdan olucam diyorsan roma hukuku kanunlu türk usulü yargılama araçları orda.

Seçim senin...

Sen yanmasan ben yanmasan karanlıklar nasıl çıkar aydınlığa:)birileri yanmalı ışık ol

öylede her yerde aynı şey sesimizi çıkarmasakta olmuyor zoruma gidiyor

Yak kardeşim bi bidon al git meclise kendini yakıcağına boşalt adalet bakanının üzerine ver ateşi yansın

Saww;
günaydın
devlet yasa çıkarıyor avrupa iinsan hakları yasa çıkarıyor,ama nerde kimse bu yasaları takmıyor..daha önce bülentbey yazmıştı kimse engelli istemiyor,ben işde ve kiralarken yaşadım engelli komşu istenmiyor,engelli çalışma arkadaşı istenmiyor devlet engelli çalışanı sırtında yük görüyor,ailemizde de istenmiyoruz sağlam kızlarda istemiyor,yanımızda yürümeye utanıyorlar..çocuklarımız inşallah bizden utanmazlar diye umut ediyorum...iyide bu engelli insanların hali ne olacak...

günaydın herkese..şirkete karşı dava açtım..bi taraftan en güçlü taraf diger taraftan en güçsüz taraf yasa bizden yana bakalım ne olacak işten çıkarılmam an meselesi hak arayışların sonu işten atılmayla son bulur..iş arıyorum..lisans mezunuyum..ne iş olsa yaparım:)

herkese iyi akşamlar şirket beni işten çıkardı.Dava açmıştım haksızlık var diye 2.davamda işe iade davası olacak sesini çıkaran haksızlıklar karşısında duran adam istemiyorlar koyun gibi insanlar istiyorlar herşeye boyun egen kısmet artık başka alanlarda koşacağız

Umarım bir gün gerçekten adalet gelir kıyamet gününden önce!

Iş mahkemesine dava açtık şirket bu süre zarfında işten çıkarmıştı..adalet arayışımız devam etmekte..geciken adalet adalet degildir ama ne yapalım burası türkiye.kimse işini severek yapmıyor..

Üst Alt