Ferhat kardesim bu konuda 0yetkili birkaç kişi ile gorustum boyle bir bilginin ellerine ulaşmadıgını soylediler..Ankarada yegenim var ondan rica ettim bizzat kendisi gidip sağlık bakanlığı,defderdarlık,sgk da sordu ve soruşturdu boyle bir bilgiye ulaşamadık..Yani senin anlıyacagın olay negatif...Yanlız benim merak ettiğim şu..
Bir suru engelliler dernekleri var niçin özellikle şu rapor işlerindeki haksızlıklar ile ilgili,hastanelerin bizler için daha az prösudur uygulaması ve bizleri bu halimizle oradan oraya koşturup günlerce yormaları ile ilgili,%40 altında rapor alanlara derecesine gore kademeli erken emeklilik gibi önemli ve gerekli çalışmalar yapmıyorlar ?? yapıyorlarsa niçin daha çok sesimizi duyuracak tüm türkiyenin dikkatini toplayacak eylemlere onculuk etmiyorlar...
Mesela her ilde milyonların katıldığı cumhuriyet mitingi gibi yuruyusler,siviltoplum orgutlerinin katılımı ile mitingler düzenlenebilir..bu mitinlerde emeklilik,saglık raporu çilemiz,ugradıgımız haksızlıklar,yaşam alanlarımızın genişletilmesi,hastanelerin bizler için iyileştirilmesi,prosüdür çilesi,bize verilen ayrıcalıkların yeterli düzeyde olmayışı,toplumdan hatta bırakın toplumu devletten ve devletin tüm organlarından yeterli saygıyı gormediğimizi tum engelliler ve ailelerinin ve sivil toplum orgutlerinin katılacagı bir toplulukta haykırarak dile getirilse sadece türkiyede deil avrupada hatta dünyada ne kadar ses getirir bir düşünsenize..
Çok doluyum çok arkadaslar....