Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık indirimi başvuru durumunu nasıl öğrenebilirim?

KARBEYAZ09

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
sakatlık indirimi başvurusunu yapmıstım son durumunu nasıl öğrenebiliriz. nereden sorgulayabiliriz ,,

Not : Büyük mükellef vergi dairesine başvurmustum.

jon83

evragın ankaradamı şuan

Ankarada olması büyük ihtimal subatta basvurdum çünkü

vergi dairesine devamlı gidip baskı yapın .yoksa birimler arası dosya çok bekliyor.birde internetten bir yerden takip edile biliyordu ama adresini unuttum.kolay gelsin.

jon83

ben size direk ankaradaki yerin telini vericem tc numaranızı verin memura size evragın hangi aşamada oldugunu hemen söylerler.............................
0312.415.32.06
0312.415.27.05

Arkadaslar Vergi indirimi için son durumumu öğrenemedim. teefonla da arıyorum düşüremiyorum. nasıl öğrenebilirim bska yöntemi var mı ya da yardımcı olacak birarkadas var mı ?

Telefonla veya şahsen giderek öğrenmeye çaılşmaktan başka yol yok maalesef...

selam21 neyi anlamadınız?

şubatın 7 sinde başvurdum ama halen ses seda yok yukarıdakı numaralara cevap vermıyorlar malesef..

Az once topkapıdakı evragı teslım ettıgım yerı aradım.. evrak ankaradaymıs lakin hazıranın sonuna kadar ancak cevap gelir dıyor yuh!!!!!!!!!!!!!

kafama takılan bir şey var arkadaşlar.%91 raporum var sakatlık ındırımı ıcın basvurdum sonucta ordan gelecek sonucla seneye emeklılık ıcın basvuracagım..sonuc ıtıbarıyle emeklılık basvurusu ıcın en az %40 oran mı gerekıyor?(sartlar uygun oldugunda)..

0312 415 32 17 ben 29 martta aradım bilgi aldım şu an aralık raporlarını yazıyolarmış 15 gün sonra 2013 e geçiceklermiş.

arkadaşlar tekrar selamlar...şubat ayında başvurup sonuç alanlar varmı vergi indirimi için?

tesekkurler..beklemek cok sıkıcı bır surec..

Üst Alt