Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık indirimi nedir, ne durumda yararlanabilirim?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Ben kurumsal bir şirkette 1 ay evvel çalışmaya başladım. medya takip. sigorta girişimi yaptılar bunu yaparken engelli belgemi verdim ama tam olarak nasıl giriş yapıldı bilmiyorum.

Sorum şu:
Ben bu sakatlık indiriminden yararlanabilir miyim?
Yararlanabilirsem alacağım maaşdan ayrı olarak mı gelecek?
Birde kulaktan duyma bir şey engelli olarak çalışıyor göründüğün yerde alacağın maaşın kesilen miktarınıda alıyormuşsun gibi birşey dendi bundan bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm

ilk maaşımı daha almadım bankadan hesap açmam gerekiyor onuda inşaallah bir hafta içinde halledicem onun için bu konuyu açtm
Teşekkürler şimdiden.

Hemofili'den % 80 raporunuz var sanırım... O raporla defterdarlığa gidip sakatlık indiriminden yararlanmak için başvuru yapacaksınız: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

% 80 ve üzeri oranlı raporla 1. derece sakatlık indirimi hak ettiğinizde maaşınız yaklaşık 100 TL artacak (çünkü maaşınızın 800 TL'lik kısmı vergiden istisna tutulacak) (aynı anda asgari geçim indirim de varsa, bu durumda o 100 TL biraz düşecektir)

Üst Alt