Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık indirimi raporunda eksiklikleri tamamlatmak için hastaneye giden var mı?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. Ankaradan 2. kez raporda bazı eksiklikler var bunları tamamla bize gönder gibisinden elime yazı ulaştı. şimdi ilk kağıt geldiğinde hastanede karşıma şöyle bir sorun çıktı. Ankara vrgi dairesinin önce seni buraya sevk etmesi gerekiyor denildi. bir şekilde işitme testi ve vertebra grafisi gibi hazır elde mevcut bilgileri istedikleri için zorlanmadan sevkte almdan işimi gördüm ama şimdi tedaylı bir bilgi istiyorlar mutlaka doktor beni görmesi lazım . şimdi hastaneye tekrar gittigimde bana mutlaka gene ankara seni önce buraya sevk etmesi gerekiyort dicekler . ankarayı arıyorum abi böyle böyle diyorum yok diyorlar bizim gönderdiğimiz kagıtla git işlemini yaptır. anlıcanız arada kaldım .aranızda mutlaka raporunda eksikliklerden dolayı tamamlatmak için hastaneye giden olmuştur . bu işin yolu yordamı nedir. bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

evet aynı işlem bendede oldu vergi dairesi yeniden eksiklikleri tamamlaman için aynı hastaneye sevk yapıyor ve eksiklikleri tamamlayarak hastane vergi dairesi kanalı ile ankara gönderiliyor

sadece eksik olan işlemleri yaptıracaksın yeniden rapor gibi olmayacak bendende elimin röntgen filmini istediler ve 0 nötral metoduna göre hareket kısıtlılığını yaptırdım ve hastane vergi dairesine gönderdi oradanda ankaraya gitti

sadece eksiklerimi tamamlayacağımı biliyorum ama vergi dairesine telefon açtım sevk yapmamıza gerek yok bizim gönderdiğimiz kagıtla gideceksin dediler hastaneye telefon açtım sevk gerekiyor dediler hangisi doğru?

Benimde aynısı geldi basıma suan 2 . Sefer eksik var dediler kagıtlarımın vergi dairesine gelemesini bekliyorum ordan alıp hastaneye gitcem sende aynısını yapcaksın

hastaneye giderken sadece vergi dairesinin bana gönderdiği yani eksikliklerimin yazılı olduğu kagıdı mı götürecem

Evet aynen o kagıttı istenenleri yaptırcan onalr seni yönlendiriyor

Vergi dairesindne gelen kagıtta ne yazıyor

bende senin gibi ikinci sefer eksiklerimi tamamlıcam birinci seferde hastane bana zorluk çıkardı ankara vergi dairesi önce seni sevk etmesi lazım diye onun için bu sefer aynı tongaya düşmek istemiyorum.

Gelen kagıtta istedikelri yazıyormu? Benimde 2. Kez gelcek

Vergi dairesine git o kagıtla o hastaneye sevk yazmaları gerek sevksiz almazlar benim birincide öyle oldu buda öyle olması gerek sevk alamdan gidemesin hastaneye yazı yazmaları gerek neler ekşik ona göre heyette gerekeni yapması gerek

evet yazıyor
1-servikal ferokol ve lomber eklemlerinin hareket açıklıklarının bildirilmesi
2-vertebral grafisinin gönderilmesi demiş

2. olanı lkindede istemişlerdi sende ne var

ewet benden de bilgi istediler.
önce eve bilgi mektubu geldi. o gelen kağıtla izmir vergi dairesine gittim.ankaradan bilgilerin istendiği evrakla birlikte aynı hastaneye sevkimi yaptılar. aynı gün hastaneye gittim başvurumu yaptım.
bir hafta sonra hastaneye telefon açtığımda istenilen bilginin dosyamda mevcut olduğunu ve postaya verdiklerini söylediler

benden de aynı şekilde istediler.ben götürüp teslim ettim fakat o gün bugündür ses soluk yok.acaba onaylamışlarmıdır?

şimdi ik yı aradım onaylanmış muaf tutuluyorum vergi idniriminden :)

vergi dairesi acil yardım

merhaba arkadaşlar bir sorun olacak umarım cevap verirsiniz. vergi dairesine gönderdiğim kagıda cevap olarak, durumunuzun kesin olarak belirlenmesi için tekrar hastaneye sevkiniz gerektiginden bakanlığımıza (gelir ve kurumlar vergileri müdürlüğü) yeniden müracatınızı rica ederim diyor. burda benim anladığım bu yer beni tekrar hastaneye sevk etmesi lazım ama ben burayı aradığımda sevke gerek yok elinize ulaşan kağıtla hastaneye gidebilirsiniz denildi fakat kagıtların içerisinde hastaneye sevk edildigime dair bi yazı yok şimdi ne yapmalıyım? ben konyadanın ilçesinde yaşıyorum iş yerim ankara vergi dairesine bağlı ... herkes ayrı bir cevap verdiği için kafam karıştı. aynı durum başından geçen veya bilen bir arkadaştan yardım bekliyorum. hastaneye varıp elim boş dönmek istemiyorum.

bağlı olduğun işlemmelere başladığın vergi dairesi çzüm yerin :)

slm dostum

1- işlem yaptığın başvuru yaptığın vergi dairesine gidiyon.. sana gelen kağıtlarla hastaneye gidiyosun...ankaranın senden istediği eksiklikleri ..doktorları buluyosun derdini anlatıyosun, seni yönlendirirler...
2- muhakkak doktorlardan yazılı bilgi veya tetkik sonuçlarını al ...
3- elinde eski hastalıklarınla alakalı epikiriz..rapor..röntgen..tahlil ne varsa ankaraya gönder vergi dairesi aracılığıyla...
4- elinden geldiğince açıktan derdini doktorlara anlat utanmadan sıkılmadan ve bıkmadan..çünki senin geleceğinn..
5- sonuç senden yana olacaktır ...inşallah :)

ha bende diğer arkadaşlar gibi bu zorlukları yaşayan bir arkadaş olarak yazıyorum ....

o zaman önce bana gelen kağıtlarla Ankara'ya gidip önce ordan sevk alıp sonra konyaya hastaneye gidecem demi doğru anlamışmıyım?

sorum şu: çalıştığın yer ankara...ankara seni konyaya sevk etti..tekrar ankara vergi dairesine gittin o da tekrar konyaya gönderdiyse soru yokk...

ya biz ankara derken türkiyenin her yerinden vergi daireleri ankara maliyeye gönderirler raporları onaylaması için ...sen ankaradamı çalışıyosun

s.a arkadaşlar Ankara vergi dairesinden eksikleri tamamlamam için yazı gelmişti. yazı benim elime ulaştıktan sonra acaba kaç gün içerisinde sevkimi alıp hastaneye gitmem gerekiyor bunun bi süresi var mı ?

bendede oldu fızık tedavı doktoru tekrar muayene ettı ve bır cıhaza soktular ayagımı tamam dedıler gıdebılırısın bu kadar sıkıntı yok yanı

ibrahimsami;
ibrahim kardeş sevki aldıktan sonra 3 gün içinde müracaat etmen lazım demişlerdi bana ama sevk almak için de bir süre varmı bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar. sizi bir konuda bilgilendirmek istiyorum. maliyenin raporumuzda sakatlıkla ilgili bulguların ayrıntılı olarak belirlenmediğinden herhangi bir karara varılamamıştır. ve yazının altında istenilen bilgileri tamamlamak için vergi dairesine başvurmanızı rica edeirim diye bir yazı mutlaka gelenler vardır benimde elime böyle bir yazı geçti. ben konya eğitim araştırma hastanesinden almıştım raporumu fakat ankara vergi dairesi seni konyaya sevk edemeyiz dedi ve beni ankara numune eğitim araştırma hastanesine sevk ettiler. hastaneye gittiğimde bana istenilen bilgileri veremeyeceklerini tekrar heyete girmem gerektiğini söyledilr ama benim raporum vardı sadece iki tane bilgi için heyete girmek saçmalık değişlmiydi? bu benim aklıma zaten yatmadı ve yeniden ankara vergi dairesine gittim. durumu anlattım beni konya eğitim araştırma hastanesine sevk edin dedim çünkü orda böyle bir sıkıntı yok. hemen istenilen eksiklikleri tamalayıp işimi görüyorlar. ama adamlar ısrarla konya olmaz dedi. bende maliyeye bakanlığına gittim maliye bakanlığı genel idare başkanı temsilcisiyle görüştüm ve bana denilen şey şudur özellikle siz arkadaşlarımda aynı yanlışa düşmeyin siye söylüyorum eksik tamamlamak için herhangibir yazıya çiziye gerek yok sadece ssk veya sağlık güvencen olması yeterli olmasa bile git bir özel hastanede yaptırıp bana elden getir dedi. yani eksik tamamlamak için sevke veya başka bir yazıya gerek yok bilginiz olsun arkadaşlar. belkide bir çoğunuz bunları biliyorsunuzdur ama ben genede yinelemek istedim. hepinize sağlıklı günler dilerim.

2012 yılının aralık ayında eksiklerini tamamlayıp gönderdiğim raporumdan hala bir sonuç alamıyorum ne yapmalıyım.

Ayni hastaneye gideceksin, ilgili bolumde tetkiklerini yaptirip raporun heyetten gectikten sonra hastane evraklari ankaraya yollayacak.sana gelen belgede dosya numarasindan onceki rapora ekleme yapacaklar.

Ankaradan sordur buukadar uzun surmez.

Aralık 2012'den bu yana sonuçlammaması normal değil. Bir terslik var. Telefonla ulaşmaya çalıştınız mı? Kurum bu gecikme için ne diyor?

Üst Alt