Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık indirimini şimdi değil de daha sonra alsam, sorun olur mu?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
başkanm rica ederek bişe soracagım lütfen,ben geçici bi işyerine girdim iş sürem 6 ay,ssk yapılacak ben bu arada vergi muafiyet raporu alsam mı almasam mı,yani bu raporu daha sonra alsam yani şuan alınca rapor düşük verirler çalışıp yaşlanınca daha verimsiz görünür yani büyük ihtimal daha yüksek verirler ilerleyen yaşlarda alsam iyi olmazmı başkanım

Emeklilik zamanınız geldiğinde sakatlık indirim hakkını elde etmiş olun da, bugün olmuş on sene sonra olmuş hiç fark etmez...

saygılar başkanım bende zaten sonuçta bu emeklilik zamanı yaklaştıgında yani 15 sene çalışmışlıgım oldugunda deyim diyorum şuan alsam zaten düşük verecekler yaş gittimi sakatlık artar buna eminim ozaman hemen emekli olma hakkı olur zaten düzelme gibi bi lüksümüz yok artacagı kesin sakatlıgımızın..

Ekim 2008 öncesi sigortalılığınız yoksa,erken emeklilikte vergi indirimi şartınız olmayacak.

2007 girişim var nasıl olacak yani mecbur almak zorundamıyım yani eni sonu almak şart mı oluyor.

Evet 1 Ekim 2008 öncesi için şart.

Üst Alt