Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık maaşı ve evde bakım ücreti alan birinin ÖTV indirimli araç alması..?

exof

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
mod arkadaşlar özür bana sorulan bır soru için başlık açtım ancak bana sorulan bır sorunun cevabını bulmak ıstıyorum
şimdi x kişimiz hem bakıcı parası alıyor hemde sakatlık maaşı bu kişi ötv indirimli mevzuata uygun arac alması durumunda sakatlık maaşı yada bakıcı maaşı kesılırmı kesılıyor/kesılmez yasal bır dayanak varmı bilgilendiririmisiniz lütfen

x kişi aracı hayatını kolaylaştırmak için alıyor herhangi bir gelir artışı söz konusu olmadığı için ÖTV indirimli araç alabilir.Bakım aylığıda zaten x kişiye değil x kişiye bakan kişiye verilen aylık hiç bir problem olmaz..

teşekür ederim ancak soyal yardımlaşma kurumu çalışanı sakatlık maaşı kesılebılır demış kendılerı teredut edıyor şimdi çalışanda yasal daynak sunamıyor acaba bılgı kanunu edınme gereği cevap alabılırmıyım ama ılgılı kurumun hangısı olacağı konusunda sonuca varamadım hangı kuruma bılgı edınme kanunu gereği başvurabılır sizce sn macc72

Direkt Bimer den yazılı bir cevap isteyebilir onuda götürüp sosyal yardımlaşma kurumundaki keyfi davranan memura gösterebilir sayın halilbrahim..

Üst Alt