Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporu alamadığım için birincilikle kazandığım sınavdan işe alınmadım!?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben 2001 yılında van yüzüncü yıl üniversitesinde işitme engelliler için açılmış olan sınava girdim.hem yazılıyı hemde sözlüyü birinci olarak kazandım.sınavdan sonra van devlet hastanesinde almış olduğum raporumu kabul etmeyip beni yüzüncü yil araştırma hastanesine sevk ettiler tekrar rapor almam için.o zaman bir türlü raporu alamadım.rapor alamadım derken ne düşük ne de yüksek oran rapor vermediler bana.en sonunda beni abr testine gönderdiler.abr testinden sonra tekrar heyete girecektim bana sınavı açıkladık senin yerine başkasını aldık dediler ve ben tekrar rapor almadan evime gittim.artık yapılacak bir şey yoktu.geçen ay nefes almakta zorlandım yüzüncü yıl hastanesine gittim.dosyamı istediler.dosyamı elime aldım şöyle bir bakayım dedim.bakınca şok oldum.dosyamda hastaya
%52 rapor verildiğini yazmış.acaba o zaman neden elime rapor vermediler sınavı açıkladılar buna rağmen bana rapor verilmedi.niye dosyada %52 rapor verildiğini yazmış.bu konuda yapılabilecek bir şey varmı

Bariz şekilde hakkın yenmiş hemen mahkemeye müracaat et..

Üst Alt