Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporu aldım, ama tekrardan başvurmak istiyorum. Mümkün mü?

emrah_spr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Bugünn devlet hast.özür oran raporu almaya gittim fakat doktor beyleri tanıyı eksik yazmalarından dolayı yüzdelik oran eksik çıktı

izmir dokuz eylül ünv :34 daimi işgöremez raporu verdi
izmir alsancak devlet hast:18 özür oran raporu verdi (alsancak devlet hst. kendim ücretli olarak şahşen başvurdum SİZLERE SORUM ben başka bir devlet hast.gidip şahşen başvurup tekrar'dann heyete girebilirmiyim?

doktolar güya heyet yazıyolar bnm bilgidim hasta heyet önüne çağrılır,şikayetleri anlattırılır ve degerlendirme yapıılır evrakları içeri verdik 1 saat sonra çağırıcaz heyet önüne çıkıcaksınız denildi.Fakat gittigimde ne heyeti isim isim okunup raporları verdiler bu SİZCE SAĞLIKLI KARAR MI?
Tanı
_Sağ femur parçalı kırık
_Sağ Tibia tip 2 açık kırık
_Sağ Ayak bileği kırık
_Simfisiz pubis kolları kırık
_simfisiz pubis seperesyonu(ayrılması)
_Sol Kalça asetabulum Kırığı
bunların yanında sağ bacak 3cm kısa,ayak bilek hareket kısıtlı ama SONUÇ VAR MI BÖLE BİŞEY????

ABİ merhaba nasılsın uzun zamandır konuşmadık seninle abi şimdi şöyle anlatayım asker hastanesi mayıs ayında 'askerliğe elverişli degildir' raporu verdi onları hemen dilekçeyle beraber sgk'ya gönderdim askere girerken mehmetçik sigortası yapıyolar biliyosun onun için sigorta devlet hast.özür oran tespitli rapor istedi bende gittim almaya ama sorma tanılar filan eksik eksik heyet oldu düün abi adamlar kurul önüne bile çıkarmadılar

abi mehmetçik vakfına şuan evrak gönderemiyorum terhis belgesi istiyo bnm asker hastanesi raporu şuan asıl onaydaymış onaylanınca şube bana göndericekmiş bende mehmetçik vakfına

şuan askeriye dava açmıyorum vazife malülü maaşı baglamazsalar açıcam

Raporda hangi tablolara/maddelere (3.4 vb.) atıf var?

İl sağlık müdürlüğüne gidip rapor için itiraz edebilir ve hakem hastanesine sevk olabilirsin...

oturanboğa abi s72 femur kırığı,s82.2 tibia şaft kırığı yazıyor ortopedi doktoru tanılarımı söylememe rağmen eksik yazdı bnm pelvisde kırık

avıkomada abim askerliğe elverişli değildir raporu alır almaz hemen emekli sandığına gönderim zaten 9 eylülde tedavim içinde izmir asker hast sevk etti gataya göndermediler gataya bikere gönderdi oda askerliğmi bitirip bitirmemek içindi gata'da kemikler kaynamamış diye hava degişimi uygun gördü tedavimi gatada yapmadılar

en son devlet hast rapor almaya mehmetçik yaşam sigortası için gittim devlet hast. özür oran raporu alıcan öle ödeme yapabiliriz dediler

abi işte zaten ben oranın büyük çoğuluğunu pelvis kırığından alıcaktım pelvis rotasyonlu durduğu için şuan skolyoz'da oldu abi il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim hakem hast göndericekler bu rapor askeriyeyle alakası olmucak demi? abi telefon numaranı yazarmısın

Bence bunları çok irdelemezler... Dikkate aldıkları şey kişinin yürürkenki hareket kısıtlılığı. Şu tabloya göre bir fikir yürüt bence:

Tablo_3.4.png

yani o kemikler eskisi gibi olmasın pelvis'den dolayı skolyoz olsun bel yamuk olmadıgı için ondanda derece verilmesin eee neye derece verilicek acaba?

Ulu kişilerden oluşan kurulların verdiği oranlardan sual olunmaz!

Üst Alt