Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporuma yeni ibareler ekletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

mustafa21

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
elimde olan özürlü raporuma daha başka haklarım olan ibarelerimi ekletebilirmiyim ekletebilirsemse nasıl bir yol izlemem gerekir nasıl yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim her iş için ayrı ayrı heyete girmemi söylediler hastaneden bana yardımcı olursanız sevinirim

kardeş formda sağlık raporları bölümündeki dilekçeyi bir incele. öyle her hak için sağlık raporu almak gibi bir durum söz konusu değildir.

Raporu hangi tarihte almıştınız? Hangi ibareler eksik? Raporu ne için kullanmak istiyorsunuz?

öncelikle mrblar ben raporumu resmi kurum sevkiyle aldım maliyenin ücret ödememek için aldığım tarih 27.02.2012 ben elimde hazır olmasını istiyorum sakatlık vergi indirimi,H sınıfı ehliyeti alabilir, resmi kurum ve kuruluşlarında çalışabilir,vergi muhafiyetinden faydalanabilir gibi ibareler ekletmek istiyorum yardımlarınız için şimdikten tşkller

1 Ay Uğraştım Fakat Eklemediler Bimer Şikayet Yazdım Eklemediler Gene Tartıştım Kavga Eşliğine Geldik Gene Düzenlenmedi Eklenmedi Yeni Rapor Çıkarıcaksın Dediler.

Yeni rapor için başvurduğunda da "yakın zamanda rapor almışsınız, yeni rapor veremeyiz" derle! Al yerden bi odun, geçir kafalarına! :)

Sürücü belgesi hariç her işte kullanabilirsiniz üzerinde oran bulunan raporunuzu...

tşk ederim cvbınız için yani elimdeki 2022 kapsamlı raporumu ehliyet hariç her işte kullanabilirim diyorsunuz değilmi erken emeklilik için vergi indiriminde özellikle kullanabilirim değilmi

Doğrudur. Üzerinde oran bulunan raporu sakatlık indiriminden yararlanmak için vergi dairesine verebilirsiniz

çok tşk ederim çok mutlu oldum bu rapor almayı erken emeklilik için istiyordum

Üst Alt