Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporumu kaybettim. Ne yapabilirim?

bukim77

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar
sağlık raporum 2001 de alınma. bugün il sağlık müdürlüğü sınavı için başvuruya raporumu yenilememi istediler.
tekrar heyete girecek miyim yoksa raporun fotokopisinii istediler heyete girmeden verirler mi ?

bilen arkadaşlar cvp yazarsa sevınırım

Hastanenin sağlık kurulu heyetine başvurarak, raporun yenilenmesi için doktorumun önerdiğini söylersin. Seni heyete alırlar. Önceki heyet raporun 2006 özürlülük ölçütü sınıflandırmasına göre yapılmadıysa ve sürekli raporlu değilse, heyette gözükürsün.

2001 tarihli raporu hastanye gidip yeniletemezsiniz. Tüm süreci yenibaştan işletmeli, sıfırdan rapor almalısınız...

arkadaşlar konu anlaşılmadı heralde ama ben hastaneye gittim ve tekrar heyete girmem gerekli 7 doktor dolaşacakmışım
sınava girmekten vaz geçtim sürekli raporum var ve bunu heyete girerek %50 olan raporumun riske girmesini istemiyorum ve sürekli olan bir raporun yenilenmesini istemiyorum

yardımlarınız için tşk

Üst Alt