Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlıktan emekli edilmedim, daha uzun prim ödeyerek normal emekli edildim!?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1975 yılında bir iş kazası sonucu bir ayagımı diz üstü kaybettim siğortasız ve 15 yaşındaydım kimse yol göstermedi ben de bilmediğimden SSK şikayet dilekçesi yazmadım bilmediğimden. Av. da vardı ama o da yol göstermedi belki SSK Av. devreye gireçeğinden dolayıdır bilinmez.
Mahkeme 5 yıl sürdü kazandım ve ek tazminat davası zaman aşımı dediler ben çok araştırdım çok Av .hep zaman aşımı dediler 10 yıla 2 gün kala davayı açtım ve kazandım.
Eğer ben kaza tarihi ile 5 yıl içerisinde SSK şikayet etseymişim 1975 yılından malülen emekli olaçakmışım ben kaybettim ama başkaları kaybetmesin.

1: Başbakanlık Makamına
2: CHP,ye
3: MHP,ye
Birer dilekce yazdım cevap bile verme gereğini bulmadılar.

İsteklerim 1.kırsal kesimde kaza geçiren (JANDARMA) Tutanak tutar (SAVCILIĞA)gönderir Hastane (POLİS) Tutanak tutar (SAVCILIĞA) gönderir kamu davası açılır ama SSK nın bunlardan hiç haberi olmaz herkez kendi işini yapar denir her Türk vatandaşı ANAYASAYI bilmek zorundadır denir.
Jandarma,Polis Tutukları tutanaklar 3 nusa olsa biri Savcılığa biride SSK biride koçanda saklı kalsa da kimse madur olmasa.

Malülen Emeklilik SSK lı olursan vergi indirimi alrsan %40 üzeri engellisen 15 yılda emekli oluyorsun BAĞKUR luysan olamıyorsun dönem içinde 3 sefer BAĞKUR a muraçat ettim 3 dede RET verildi SSK lı işçilerin evraklarını eş deger verdiğim halde ve yaştan emekli oldum 25 yıl pirim ödeyerek BAĞKUR,a 2008 yılında çıkan kanuna göre şimdi BAĞKUR,luda SSK lı gibi malülen emekli oluyor.

Benim ödemiş olduğum 10 yıllık pirim boşamı gitti geriye döüş olurmu BAĞKUR,a dava açsam %60 Engelliyim.

Maalesef bu konuda yapabileceğiniz hiç bir şey yok.

Üst Alt