Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şakir Paşa ailesi, mucizeleri ve skandalları

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
287
Reaksiyonlar
289
Halikarnas balikcisini severek okumus bilgisine sanata olan tutkuxuna hayran kalmisimdir
Youtebede ve now da bu dizi cikinca ellerimi ovusturarak basladim
Ha bu arada boykot olaylarinda tutuklanan dizinin basrol oyuncusu hem yakisikli hemde rolunu cok iyi oynuyor😃
Buyukadayi severim cekim yapilan koskcok guzel gorme imkanim olmadi gunubirlik gezilerde tabiii

Altyazili vede tabletten izleyebildigim dizi
Bizin evde televizyon yok
Osmanli pasasi ailesi kurtulus savasi sirasinda nasil yasiyor
Sanatta butun fertleri ileri
Egitim alma isinde butun imkanlar onlerine serilmis zengin saray yasami
Giysileri saray zevkleri ilginc ve luks

İki tür dizi tutar: Biri erkeklerin sevdiği silahlı, belalı diziler; diğeri de kadınların sevdiği aşk meşk temalı aldatmalı diziler.

Yeşilçam filmleri dahi bunlarla dolu, günümüzde de değişen bir şey yok.

Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman, Recep İvedik, Mahsun Kırmızıgül güzel sanatçılar. Toplumu güldürdüler, ağlattılar, düşündürttüler. Toplumda farkındalık yaratmayı başardılar. Belki onlar gibi daha da vardır, uzun yıllardır TV izlemiyorum. Arada sinemaya giderim, genelde yabancı film izlerim.

Elbette kimsenin zevkine karışmak haddime değil ama kabalığa özenen gençler, aldatmaya özenen kadınlar bana göre üzücü bir tablo. Ama tabi kesinlikle film ya da dizi çekenleri suçlamıyorum. Toplumun talebini karşılayıp kar etmek isteyene de saygı duyarım. Fakat işte gönül isterdi ki insanları güldüren, düşündüren, farkındalığını artıran sanatçılar daha çok olsaydı.

Evet ben de izliyorum. Kostüm dekor vs harika. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Diziyi izlerken vay be o dönemde ne lux ne şatafat içinde yaşyorlarmış. Ayrıca eğitime bu kadar önem vermeleri de... Yabancı dil bilmeleri, piyano çalmak ve resim yapma yetenekleri takdire Şayan.
. Sanatla ilgilenmen için zengin olman gerekiyor.
Bence şimdi de öyle.

Evet ben de izliyorum. Kostüm dekor vs harika. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Diziyi izlerken vay be o dönemde ne lux ne şatafat içinde yaşyorlarmış. Ayrıca eğitime bu kadar önem vermeleri de... Yabancı dil bilmeleri, piyano çalmak ve resim yapma yetenekleri takdire Şayan.
. Sanatla ilgilenmen için zengin olman gerekiyor.
Bence şimdi de öyle.
Bu diziye konu olan aile icinde bir suru sanatkar yetismis
Fureyya korali fahrunnisa zeyd hakkinda yazar ayse kulinin yazilarini ilgivile okumustum
Uluslararasi meshur ressam fahrunnisa bir prensesmis
Fureyyada meshur seramik sanatcisi olarak uluslarasi sohretli bir sanatciymis
Bilime sanatavbir suru katki yapan halikarnas balikcisi bodruma cok hizmet etmis
Hatta avakadoyu ulkeye onun getirdigi tanitttigi soylenir her avakado yiyisimde anarim kendisini😃

Üst Alt