Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şal bağlama teknikleri

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
Havaların da soğumasıyla birlikte kocaman şallar takınız mevsimi geldi .
Pashmina kullanmayı seviyorum , bence her şeyi tamamladıkları için pratikler .
İşte farklı bağlama biçimleri :)

şal örtmek istiyorum ama gel gelelim beceremiyorum su şalı pratik yolu varmı:)

Her ikisi için de Veli :)

Yeliz , videoda epey pratik yöntemler var aslında :)

Çok güzel yöntemler var, teşekkürler Sema paylaşım için..:)

Rica ederim :)
Bir kaç yöntemi uygulamaya başladım ben bile :)

Çok güzel teknikler =) Deniycem:eek:

şal bağlamanın tekniklerini bilirim fakat bu kadar çok olacağını hiç düşünmemiştim.
ben şu aralar kışın soğuk günlerinde sıcacık srtıma alarak okulun içinde dolaşma tekniği ile devam ediyim:eek::)

Bir şal manyağı olarak bayıldım ilk videoya Sema. Süper paylaşım.
Yaz kış eksik etmediğim bir aksesuardır kendileri.
Ve zannederdim ki ben çok yaratıcıyım. :) Halbuki uygulamadığım ne çok yöntem varmış.
3. sıranın ilkinde burgu yapıp bağlıyor ya ona bayıldım. Bir de aynı sırada 3. veya 4. mor renkli atkı ile yaptığına bayıldım.
Pazartesi işe giderken deneyeceğim burgu olanını. :eek:

Benim vazgeçilmez aksesuarımdır çeşit,çeşit rengarenk çok severim.:)
Yazın açık yaka bluz üzerine rahat hareket edemeyeceğim ortamda isem hafifçe şekillendiriyorum gerçekten kurtarıcı oluyor,akşamlarıda serinleyen havada omuzuma alıyorum,kışında boğazımı koruyor ve kıyafetlerimle şık duruyor,teşekkürler semoşum tekniklerde güzel bazılarını deneyeceğim bende..:)

sıkıntılı biri olduğumdan pek tercih etmiyorum, (bağrım açık olmalı her daim) ama kullananları takdir ediyorum, şık duruyor hakkaten...

Çok güzel teknikler... paylaşım için teşekkürler

Üst Alt