Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle işyerlerine verilecek destek bana ulaşmadı!?

musberat

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
isyeri sahibiyim 1000 lira destek vardi devlet yatiriyordu ama bana gelmedi ilk basvuranlardan biriyim ama yok ortada acaba bir yere mi soylemem lazim yazmam gerek… boyle birsey yasayan, var mi ve baska nereden maddi destek aldiniz

Salgın nedeniyle işyerlerine verilecek destek bana ulaşmadı!?
isyeri sahibiyim 1000 lira destek vardi devlet yatiriyordu ama bana gelmedi ilk basvuranlardan biriyim ama yok ortada acaba bir yere mi soylemem lazim yazmam gerek… boyle birsey yasayan, var mi ve baska nereden maddi destek aldiniz

@musberat
İşyeri sahiplerine 1000 tl destek verilecek diye hiç bir şey duymadım ben bugüne kadar. Sanırım başka bir destekle karıştırdınız

Son düzenleme:
vardi var edevletten girince pandemi diye birsey var..arastir goggle da gorursun… acaba baska buna benzer isyeri sahipleri icin be destek var

ve engelli icin varsa destek

musberat
İyi tmm sen inanma işyerleri olayı başka bu 1000 tl yardım engelli ve asker şehit belli hastaıkları olanlar ve maddi drumu iyi olmayanlar içindi işyeri olanlar için değil senin konun başka bir konu

tamam iste o 1000 gibi veya ona, benzer bana cikmadi var mi oyle birseyler

Üst Alt