Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgından dolayı ara veren özel eğitim merkezleri ne zaman açılır?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar salgından dolayı ara veren özel egitim merkezleri ne zaman açılabilir yeni düzenlemeler olabilirmi? Açılmayabilirmi?

Coronavirüs belası ne zaman biterse o zaman açılır. Şu anki durumda MEB okulları Haziran ayı içinde açmayı düşünüyor ama salgının durumu bunu değiştirebilir.

Normalleşme dedikleri döneme girmeden bu pek mümkün değil gibi.

Bugün oğlumun üniversite sınavına hazırlık için devam ettiği dersaneye gittim, taksit yatırıp aylık senedimi almaya.
Okulların açılması planlanan Haziran ayında onlar da yüzyüze eğitime başlayacaklarını belirttiler.

Koronanın bitmesi normale dönebilmemmiz. İnsanlara baglı. İşleri oldugu zaman maske takıp , sosyal mesafe korunsa işleri bitince evde kalsalar biraz anlayışlı sabırlı olsak daha kolay atlatacagız diye düşünuyorum.. dikkat eden vardır. İnşallah bitmesi de devam etmeside insanlara baglı.. evde kalmak zor degil... Umarım atlatırız. Normale döneriz.. cevaplarınız için teşekkürler

Üst Alt