Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Samsun buluşması yapalım mı?

OğuzHan112

Emektar Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
1,048
Gözlemlediğim kadar Samsun'dan çokca üye var,
Bu arkadaşlarla tanışmak isterim,bir gün belirleyip sohbet muhabbet etmek isterim,katılmak isteyenler yazabilir. Hesap bizden 🙋😊 il dışı gelmek isteyenleri de misafir ederiz.

Buluşma olursa katılırım ben de tanışmak isterim samsun'daki arkadaşlarla

12 yıldır samsun'dayım kimseyi tanımıyorum bu siteden.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
12 yıldır Samsun'da olduğunuzu şimdi öğrendim 😉

Valla her defasında kişi ayırmaksızın herkesi davet ediyorum, ettim de, artık kimseyi davette etmiyorum..gelen baş üstüne 🫡

@_suna_,

Sohbet, oyunlar gibi konular anasayfaya düşmediği için kimsenin yazılanlardan özellikle bakmadığı sürece haberi olmuyor. Bu da öyle gözden kaçmış galiba. Şahsen buluşmalarla ilgili konularında anasayfada olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta engellilerin en büyük şikayetlerinden birinin de yalnızlık olduğu düşünülürse köşede kalmaması gerekir sanki. Samsun'a bir kere gitmiştim ve nasıl bir yer olduğunu bile unutmuşum. Maalesef ağrılardan dolayı uzun yolculuklar yapamıyorum artık ama inşallah sizler toplanır ve güzel bir gün geçirirsiniz.

Şu sıralar aşırı yoğunum kel kafamı kaşıyacak vaktim yok. En kısa vakitte halısaha maçı organize eden adam rolünü üstlenerek bütün hemşehrilerimize mesaj atarak katılmak isteyenler ile bir gün/yer ayarlamayı deneyeceğim.

Belki siftahı yaptıktan sonra devamı kendiliğinden gelir abim . 😅
@OğuzHan112

Bekarım sene 2009 yılları, Kozyatağı Metro AVM de çalışıyoruz, toptancı grossmarket olduğu için şube açmaya başladılar, devamı yarın yazarım

Memlekete (Ordu) her gittiğimde samsuna uğrarım yemek yer, sahilde takılır sonra kaçarım memlekete. Samsun güzel yer bafra hariç her yerini gezdim güzel, yaşanacak yer.

@Alman,

Ordu Fatsa sahili güzel, Kumrunun yaylaları güzel, hey gidi memleket heyy

Bekarım sene 2009 yılları, Kozyatağı Metro AVM de çalışıyoruz, toptancı grossmarket olduğu için şube açmaya başladılar, devamı yarın yazarım
İstanbuldan bıkmıştım, zaten bekarım Samsuna Metro açılacak dediler, hemen gidip müracat ettim nede olsa kalifiye elemana ihtiyaç vardı mağaza kurulumu için, müdür yardımcılığı bile teklif etmişlerdi, tamam dedim. Belki orda çalışırken evlenirim diyordum, hem Fatsada yakın ayda bir köye gidebilirdim.

Sonra ablamların vesilesi ile hanımla tanıştık, bir sürü şart koştum kabul etmesinde Samsuna gideyim diye hepsini kabul etti :)
Nasip ya işte anlaştık hanımla , kısa sürede evlendik burda, Samsun işi yalan oldu, şimdi her memlekete gidişimde Canikteki Metronun önünden geçerken diyorum çocuklara evlenmeseydim burada çalışıyor olurdum diye...

Samsun ile ilgili başka bir anım daha var onu da sonra yazarım, şimdi işler birikmiş onları exele yazmam lazım Allaha ısmarladık.

Son düzenleme:
Üst Alt