Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Samsun'da EKPSS kursu var mı?

reco61

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Samsunda ekpss kursu veren bi dershane halkeğitim merkezi bilen varmı acaba

Beyazay derneği başlatacaktı ama ? 05062727846 bu numaradan bu işle ilgilenen arkadaşa ulaşabilirsiniz

türkiye sakatlar derneği samsun şubesi in de var kardeşim 0362 435 88 23

sağolasın kardeşim... ulaştım da daha görüşmeye gitmedim .. çalışıyorum bakalım programı nasıl uyduracağız kendimize..

cumartesi-pazar saat 10 da sakatlar derneğinde kurs var.. Gelmek isteyenlere duyurulur..

başlayalı ne kadar oldu acaba ben gelmeyi düşünüyorum fakat cumarte çalııyorum

ocak başında başlamışlar .. banada daha gitmek nasip olmadı ..Cumartesileri bende çalışıyorum.. İşyerinden izin alabilirsem işe devam edeyim diyorum..Alamazsam da bıraksam mı sadece pazarları mı gitsem karar veremedim.. Orada görüştüğümde pazarları da gelsen olur dediler ama ne kadar etkili olur bilemiyorum...

Atatürk Kültür Merkezinin yanındaki otoparkın içinde Sakatlar Derneği orda sorarsan gösterirler zaten...

Burda her kategorideki engellilerin eğitimi verilyomu peki ?

benimde tam olarak bilgim yok x55x verdiği numaradan ulaşırsanız sorabilirsiniz..0362 435 88 23

Üst Alt