Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanal radyolar.....

Anlamsız

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sanal radyo diğer yerel ve ulusal radyolardan farklıdır.En azından radyodaki misafirlerin isteklerini hemen yerine getiriyorsun.Birde sohbet ortamı oluyo.Bende kendi kurduğum radyonun dj'liğini yapıyorum.Radyoda misafir olsun olmasın hem müzik dinliyorum hemde dinleniyorum.Radyoyu dinlemek için ıssızfm dostluk ve paylaşım (googleden) yazmanız yeterli.Bende haklı olarak arkadaşlarımı beklerim.

Radyonuz hayırlı olsun. Başarılar dilerim...

yükleme işlemini yapmıyorrr hata var galiba ilgilenirseniz radyonuzu dinlerizzz

Ayşe googleden flatcast 5.2 download yaz.Sonra zum download.Önce kaydet sonrada çalıştır. finish (son diyince kapa) kısa sürüyo saten 1.dk.kadar.Selamlar

Issız FM...

Radyomuz her akşam 21.30 ile 00.00 arası açıktır.Canlı şiir ve en güzel şarkılarla.Ayrıca radyoda seviyeli sohbet ve muhabbet ortamında buluşmak dileğiyle.Tüm arkadaşları beklerim.ISSIZ FM DOSTLUK VE PAYLAŞIM

Radyomuz açık.........

ıssız fm sanal radyomuz şu an açık.sıkılan arkadaşları gönül muhabbetine bekleriz.................ıssız fm sostluk ve paylaşım

Üst Alt