Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanayi Bakanlığı'na atananlar için duyuru yayınlandı

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmamak için Sanayi Bakanlığı dedim, yani Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Duyuru yayınlamıştır, görmeyen, haberdar olmayan kardeşlerime iletmek istedim. Dün Akşam saat 5'te verilmiş yayına. İstenen evraklar yazıyor.
1-Kimlik 2-Fotoğraf 3-Diploma aslı fotokopisi 4-rapor
Şahsen Ankara'ya Bakanlığını personel daire başkanlığına başvurmamız igerekiyor, telefonla görüştüm teyid ettiler. Ankara'ya dışarıdan gelecek arkadaşlar için önemli not: Buraya geldiğiniz vakit, İşiniz en fazla yarım saat sürer dedi ilgili görevli.. Bayram trafiğini dikkate alarak gideceğimiz araçları yada biletlerimizi ayarlamak şart oldu 4 mesai günü burda 3 mesai günü de bayram sonrası toplam 7 günümüz var... NASİP BELKİ BÖYLESİ HAYIRLIDIR BİR AN ÖNCE İŞ BAŞI YAPMAMIZ İÇİN BÖYLE OLMASI DAHA HAYIRLI GİBİ HİSSEDİYORUM... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.. İYİ BAYRAMLAR :)
ilgili duyuru için tıklayınız
Özürlü Personel Müracaatı | Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Engin_temiz,

Öncelikle hayırlı olsun

askerlik kağıdı neden istemiyorlar

onu artık yazışmayla askereyeden istiyorlarmış

Teşekkürler, hakkımıza hayırlısı olsun..Bilmiyorum kardeş, arkadaşın dediği gibi yazışmayla Askeriyeden de isteneiblir. Ayrıca Özürlü memur alımı yaptıkları için istenmemiş olabilir. Görüştüğüm personele özellikle sordum başka evrak var mı savcılık kağıdı,vs gibi dedim, HAYIR SADECE BUNLAR DEDİ. elimde fazladan evrak götürmemin zararı olmaz, ben alacağım muafiyet, kpds puanı vs gibi evraklarımı... kolaylıklar dileirm

Üst Alt