Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şanlıurfa'da kurulacak olan sakatlar derneği projemiz için fikirleriniz..?

eyupsabrikaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Güneydoğuda yapacağımız dernek çalışamasınada Şanlıurfa ve çevre il ve ilçelerinide kapsayacak engelli dostlarımın yardım bekliyoruz.

Projeden ufakta olsa anlatayım : Şanlıurfa merkezli engelli ne olursa olsun ister bedensel ister omurilik ister görme ve işitme engelli ol yapacağımız çalışmada bütün engelliler bir çatı altına toplamak ve yardımlaşma üzerinde ne gerekiyorsa yapabilmek için gerek tekerlekli sandalye gerekse işitme cihazı gerek görme engelli dostlarımız ev ihtiyaçları özellikle spor ve atletizm , gençlerimizi özelik 10 ve 15 yaş arası olan ufak engelliler bu tür konullar bilgi verip iş ortamları yaratmak olsun iş kurabilmesi için gider dostlarımıza iş seminerleri ve kurslar vere bilmek kısaca Engellisek farkımız omurlik,bedensel,ortepedik,işitme,görme, bunlar hepsi ayrı değilde hepsini yanyan görmek tir. Siz değerli engelliler.biz arkadaşlarımız projenin için bulmaları için elleriden gelen yardımlarınız esirgemeyin.;

Nedenini özellikle vurgulamak istiyorum GÜNEYDOĞUDA HİÇ BİR ENGELLİYE ENGELLİ GİBİ DAVRANILMIYOR TOPLUM İÇİNDE GEREKEN YERLERDE SAVUNULMUYOR ŞUANKİ DERNEKLERİMİZ BİR ÇOĞU SADECE İSİM OLARAK KALIYOR.

Mail adresim:eyupsabrikaya@hotmail.com ulaşabilir buradanda düşünceleriniz açıklayabilirsiniz.

Hayırlı olsun. Dilerim güzel bir oluşum gerçekleşir. Urfalı arkadaşlara duyurulur...

selam eyüp kardeş.ben aslen urfalıyım ama 10 yıldır tayinim nedeniyle adanadayım.urfadaki o meşhur dernegi çok iyi biliyorum.o dernek beş kuruş etmez.bu sitede çok olumlu bilgiler bulacaksın.sürekli takip etmeni tavsiye ederim.Zaten yazını okudum konuya da gayet güzel hakimsin.Bende atletizim sporunu yapıyorum.ampute futbol takımı kurabilirsiniz.İş kur ile koordineli çalışarak garantili iş kursları açabilirsiniz? VE BİR DE ENGELLİ BULUŞMASINI DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ.BİZLERDE KATILIR,O BULUŞMADA DA FİKİRLER EDİNEBİLİRSİNİZ.

hayırlı olsun. bir cana kıyıpda açıllışta kurban kesmeyin

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekküler Bülent bey ve kartal vede yelpaze bilakis destekleriniz bizlerden esirgemeyiniz bilinen birşey vardır. Birlikten kuvvet doğar.

Üst Alt