Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Santral Pontin Miyelinolizis (SPM) hastası kim var?

PuFFiN

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
annem santral pontin miyelinolizis hastası başka bu hastalığı olan var mı :? dr lar ne iyileşir diyor ne iyileşemez onların dediklerinin hep tersine iyileşmeler var beyin sapında olan hasar mış.yürürken denge sağlayamıyor.5.5 ay yoğun bakımda kaldı .merak ediyorum başka bu hastalığı çeken var mı :?

Valla bende bilmek isterim varsa...Arastiriyorum fakat goremiyorum bisey...

En iyisi bitkisel seylere bakmak diyorum napim...

santral pontin miyelinolizis hastası olan var mı

bitkisel olarak kara üzüm çekirdeği öğütülmüş s1 a1 tatlı kaşığı veriyoruz anneme bide balık yağı bz bir doktora gittik bunları verdi extra olarak....

herşeyi anladımda bu kadar araştırma yapmama rağmen bu hastalık annemde nasıl gelişti anlamadım aşırı alkol kullananlarda falan oluyormuş ama annemin hayatında hiç içmediği birşey beynin oksijensiz kalmasıylada gelişiyor olabilir ama emin değilim annemin beyni hastanede oksijensiz kalmıştı ..

biraz geç bir cevap olacak ama...

Merhaba

adım emel erdem kılıçoğlu

biraz geç bir cevap olacak ama benim babam hiponatreminin hızlı tedavisi sonucu 2 aydır santral pontin miyelinozis hastası olarak yoğun bakımda yatıyor. hikayeniz bize umut verdi. biraz daha ayrıntılı bilgi almamız mümkün müdür, yaşadığınız süreç hakkında?

görüşmek üzere...

Merhabalar, annemin de vücut mineral değerleri (sodyum,potasyum) düşmesi sebepli yoğun bakımda hiponatremisinin hızlı düzeltilmesi sonucu kendinde bilinç ve konuşma kaybı oluştu yaklaşık iki buçuk aydır bu durumda.Beynin orta bölgesinde lezyonlar oluşmuş, şu an nöroloji servisinde yatıyor yürüme ile alakalı problemi yok fakat bilinç olmadığı için anlamsız yersiz kızmaları ve buna bağlı olarak inleme şeklinde şiddetli bağırmaları oluyor doktorlar genel durumuna tam teşhis koyamadılar ayrıca bağırma sebebine de açıklık getiremediler.Acaba SPM(Santral Pontin Miyelinozis) olabilir mi diye kendimce düşündüm ama doktorlardan bu şekilde koyulmuş bir teşhis yok. Süreç içinde iyileşir veya iyileşmez diye net bir ifadeleri de olmadı bu sebeple aynı hastalıkla mücadele edenler varsa tecrübelerini bizlerle paylaşırsa çok mutlu oluruz, şimdiden çok teşekkürler...(KAYSERİ-05546776341)

Üst Alt