[FONT=tahoma]Sen beni seversin ben seni.[/FONT]
[FONT=tahoma]Sar-hoş oluruz[/FONT]
[FONT=tahoma] birlikte uyuruz..[/FONT]
[FONT=tahoma]Sonra da:[/FONT]
[FONT=tahoma]Kavga ederiz vurmalı hemde. hastanelik falan ederiz birbirimizi.[/FONT]
[FONT=tahoma]yemek yaparız beraber. bakarsın ocakta unutur yakarız.[/FONT]
[FONT=tahoma]çamaşırları birlikte asarız. kalan mandalları aşağıdan geçen adamın kafasına atar içeri kaçarız.[/FONT]
[FONT=tahoma]birlikte banyo yaparız. ben senin saçlarını sen benimkileri yıkarsın.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen gitar çalarsın ben mızıka. önümüze para atarlarsa sıcak simit alırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen yüzüstü yatağa uzanırsın ben yüzüstü sırtına. mutlu oluruz.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen çoraplarını bulamazsın ben evin anahtarını. her yere geç kalırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen bana küfür edersin ben sana. sinirimizi birbirimizden çıkarırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen kahve yaparsın ben kurabiye. sohbet ederiz.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen şarkı sözleri söylersin ben ıslık çalarım. dans ederiz.[/FONT]
[FONT=tahoma]ben senin fotografını çekerim sen benim resmimi yaparsın.[/FONT]
[FONT=tahoma]sar-hoş oluruz birlikte uyuruz.
alıntı[/FONT]
[FONT=tahoma]Sar-hoş oluruz[/FONT]
[FONT=tahoma]Sonra da:[/FONT]
[FONT=tahoma]Kavga ederiz vurmalı hemde. hastanelik falan ederiz birbirimizi.[/FONT]
[FONT=tahoma]yemek yaparız beraber. bakarsın ocakta unutur yakarız.[/FONT]
[FONT=tahoma]çamaşırları birlikte asarız. kalan mandalları aşağıdan geçen adamın kafasına atar içeri kaçarız.[/FONT]
[FONT=tahoma]birlikte banyo yaparız. ben senin saçlarını sen benimkileri yıkarsın.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen gitar çalarsın ben mızıka. önümüze para atarlarsa sıcak simit alırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen yüzüstü yatağa uzanırsın ben yüzüstü sırtına. mutlu oluruz.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen çoraplarını bulamazsın ben evin anahtarını. her yere geç kalırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen bana küfür edersin ben sana. sinirimizi birbirimizden çıkarırız.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen kahve yaparsın ben kurabiye. sohbet ederiz.[/FONT]
[FONT=tahoma]sen şarkı sözleri söylersin ben ıslık çalarım. dans ederiz.[/FONT]
[FONT=tahoma]ben senin fotografını çekerim sen benim resmimi yaparsın.[/FONT]
[FONT=tahoma]sar-hoş oluruz birlikte uyuruz.
alıntı[/FONT]