dün dr a gıtmek için ışyerımden çıktım. gıyımım gayet ıyı makyajımı yapmışım yolda ılerlıyorum.
karsıdan 30,40 yaşlaırnda ıkı bayn gelıyor once konuşuyorlardı bırden benı gördüler bır fısıldaşma oldu ve peşınsıra kahkahalar bana bakarak ve gulerek gelmeye basladılar karsıdan yanımdan gecerken şöyle bırdaha süzduler...
benı geçtıkten 10 metre sonra bakarmısın dıye bır ses yükseldı yıne gülerek döndum ve baktım...
aynen soru şu: SEN SARHOŞMUSUN HASTAMIISN?
CEVAP: HEM SARHOŞUM HEM HASTAYIM DEDIM
BIR SORU DAHA : DOĞRU SÖYLE BAK SARHOŞ MUSUN SEN?
CEVAP: TEPEM ATTI ARTIK BOĞACAM KADINALARI. YUKSEK SESLE BEN HERGUN SARHOŞUM DERDİDEN BÖYLEE..diyerek ibonun şarkısını değitırerek söyledım kaıdnalra.. ve sonra hastayım ama allahtan sizi gibi beyin özürlü geri değilım deyıp ılerledim
arkadan bır cümle daha yükseldii kadınlardann
ALLAHINA KURBAN SENİN ALLAHINA !!!!
Allahım sen sabır ver dayanma gücü ver bana diyerek yoluma devam ettım..
sizce SARHOŞ MUYUM HASTAMI YADA ASIL HASTA KİM?
karsıdan 30,40 yaşlaırnda ıkı bayn gelıyor once konuşuyorlardı bırden benı gördüler bır fısıldaşma oldu ve peşınsıra kahkahalar bana bakarak ve gulerek gelmeye basladılar karsıdan yanımdan gecerken şöyle bırdaha süzduler...
benı geçtıkten 10 metre sonra bakarmısın dıye bır ses yükseldı yıne gülerek döndum ve baktım...
aynen soru şu: SEN SARHOŞMUSUN HASTAMIISN?
CEVAP: HEM SARHOŞUM HEM HASTAYIM DEDIM
BIR SORU DAHA : DOĞRU SÖYLE BAK SARHOŞ MUSUN SEN?
CEVAP: TEPEM ATTI ARTIK BOĞACAM KADINALARI. YUKSEK SESLE BEN HERGUN SARHOŞUM DERDİDEN BÖYLEE..diyerek ibonun şarkısını değitırerek söyledım kaıdnalra.. ve sonra hastayım ama allahtan sizi gibi beyin özürlü geri değilım deyıp ılerledim
arkadan bır cümle daha yükseldii kadınlardann
ALLAHINA KURBAN SENİN ALLAHINA !!!!
Allahım sen sabır ver dayanma gücü ver bana diyerek yoluma devam ettım..
sizce SARHOŞ MUYUM HASTAMI YADA ASIL HASTA KİM?