Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sarhoş muyum, hasta mı?!

cirkinkedi

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
dün dr a gıtmek için ışyerımden çıktım. gıyımım gayet ıyı makyajımı yapmışım yolda ılerlıyorum.
karsıdan 30,40 yaşlaırnda ıkı bayn gelıyor once konuşuyorlardı bırden benı gördüler bır fısıldaşma oldu ve peşınsıra kahkahalar bana bakarak ve gulerek gelmeye basladılar karsıdan yanımdan gecerken şöyle bırdaha süzduler...
benı geçtıkten 10 metre sonra bakarmısın dıye bır ses yükseldı yıne gülerek döndum ve baktım...
aynen soru şu: SEN SARHOŞMUSUN HASTAMIISN?
CEVAP: HEM SARHOŞUM HEM HASTAYIM DEDIM
BIR SORU DAHA : DOĞRU SÖYLE BAK SARHOŞ MUSUN SEN?
CEVAP: TEPEM ATTI ARTIK BOĞACAM KADINALARI. YUKSEK SESLE BEN HERGUN SARHOŞUM DERDİDEN BÖYLEE..diyerek ibonun şarkısını değitırerek söyledım kaıdnalra.. ve sonra hastayım ama allahtan sizi gibi beyin özürlü geri değilım deyıp ılerledim

arkadan bır cümle daha yükseldii kadınlardann

ALLAHINA KURBAN SENİN ALLAHINA !!!!

Allahım sen sabır ver dayanma gücü ver bana diyerek yoluma devam ettım..

sizce SARHOŞ MUYUM HASTAMI YADA ASIL HASTA KİM?

Niye cevap verme gereği duydunuz ki?
Cevap vermeye bile değmeyecek insanlarla muhatap olmuşsunuz...
Bence o kadınlar kahkahalarla ve sesli gülüşlerle nasıl olduklarını belli etmişlerr...:mad:

çok meraklı bir toplum olduk ancak nedense meraklandığımız şeyler ufkumuzu geliştirecek değil de ipe sapa gelmez şeyler.

varsayalım yoldaki kişi sarhoş ya da hasta bundan onlara ne, yolda birini gırtlaksalar durup da "hemşerim derdiniz ne "diye sorarlar mı ki sanki? Bu tarz durumlarda Avrupa Yakası'ndaki Şahika Koçarslan'ın yaptığı gibi "salon kadını çizgisinden kayılır" :eek:

Üzülmeye değmez bunlar için, eminim sen etmişsindir muhakkak da bende allaha havale edeyim de double olsun...

selamlar :eek:

gülüşlerinde gelecekleri saklı iki kafasız..üzülme..

bencede cevap vermeye değecek bi durum hatta canını sıkmanada deyecek bişi değil yaşamımız boyunca buna benzer seylerle cok karslasıyoruz karsılacagızda böyle tipler cok malesef...

yaşamımızd aböle kişilerde var evet malesef ama onlar densiz kendini bilmesler herkes göründüğü gibi değildir kalmayacaktırda allah onları kahretsin ne diim bn ya çok sinirlendim çok ve kadın olmaları bni dahada üzdü ALLAH ONLARI KAHRETSİN :mad:

o kadar katı konuşmayada gerek yok bu sadece insanların düşüncesizliği ve cahilliğinden kaynaklı bişey yoksa kim yolda yürüyen birine böyle bi soru sorma geregi duyar ki?

Arkadaşlar şöyle düşünelim birde hastalığınız nedir bilmiyorum görünüşününüz nasıldır ama bi sarhoşun hareketlerine gülmeyen kim var ? Kendisine havlayan köpeğe "Ne havlıyon lan!! kardeşinim ben senin kardeşe havlanır mı?"diyen sarhoşa şahit oldum ben..İlk başta sarhoş mu hastamı olduğunuzu ayırt edememişlerdir muhtemelen
Sizin hasta olduğunuzu söyleyip dalgaya almanıza şarkı sözüyle laf çarpmanıza ve kendinize olan güveninize hayranlıklarını "Allahına gurban senin" sözleriyle dile getirmişler zaten

Bana böyle bir soru sorulsa öncelikle nede bunu sordunuz diye sorardım( önce bunu merak eder anlamaya çalışırdım). sizin farkında olmadığınız bir durum söz konusu olabilir. ynlş cvb verince konuşmada yanlış bir seyir almış. Ard niyetli olduklarını anladıktan sonra '' Allahtan sizin gibi beyin özürlü değilim'' cevabı o zaman uygun olurdu. Aslında karşı taraf iyi nıyetli olmadığı sorduğu sorudan belli '' sarhoşmusun yoksa hasta mısın?'' böyle soru olmaz. insan olan neyiniz var diye sorar. onları ard nıyetli görmeye haklısınız fkt neden böyle düşünüyorsunuz diye sorsaydınız keşke.Belki o zaman konuşmanın seyri farklı olurdu.

Üst Alt