Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sarıyer'e bağlı Yeni Uyum Acarlar gibi güzergahlara engellilere uygun otobüs..?

limoncicegi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
evet ulaşımla ilgili olumsuz sonuçlarla kaşılaştığımda ieet ye ulaştım ve bana her seferinde olumlu sonuçlarladöndüler hatta bazı otobüs sürücülerinin davaranışlarını taktirle karşıladım bir şekilde ödülendirilmelerini istedim.
yalnız istanbul sarıyerde ikamet eden bir vatandaş olarak Sarıyere Bağlı yeni uyum Acarlar gibi sitelerede doğa dostu otobüslerinizden konulmasını sarıyer bahçeköyde ise özel halk öobüsü olsa bile engelli rampalarının olmasını istiyorum.

Selin Yeğen Sarıyer/ist

İstinye parka karşıdan karşıya geçerken engelli rampası yaılmalıdır ordan geçiş imkansız...

belediyelerde sarıyer belediyesinde

ilk zamanlar taksi talebibim oldu olabilceğini söylediler... sonra bi ses çıkmadı...
özel halk otobüslerininde eskiden olduğu üzere engelli rampa konulmasını istiyorum 42 t lerde dahil olmak üzere sarıyerin köylerindede doğa dostu otobüslerden istiyorum.yeni 2010 münübüslerde engelli rampa istiyorum cünkü yapısı müsait....mütahitlerin & mühendislerin engelli yapılanmasına uygun rampalar asansörler yapmasını istiyorum.

Selin, Sariyer'e dair bu sorunların bulunduğu mekanlarda resim çekip buraya koyar mısın? Nereye rapma olmalı mesela?

Yol bamındanda söylediğiniz doğru olamakla beraber ulaşım araçları kapsamında rampa istiyorum. 42 te özel halk otobüslerine bunun içerisinde ise sarıyerdeki sitelere doğa dostu otobüs istiyorum.

Üst Alt