Ekim 2016'da fulmaks adlı Bursa firmasından Swemo Q100 model akülü sandalye aldım.
Son 1 haftadır şarj aletinde bir tuhaflık var. Normalde şarj aletini sandalyeye bağlayınca fan çalışıyor ve sarı lamba yanıyordu şimdi şarj aleti boştayken bile fan dönüyor ve sarı lamba yanıyor (Sanki takılıymış ve şarj ediyormuş gibi)
Birde aracı yoğun kullanan biri olmamama rağmen aküler yarı performansa düştü 10 dakika kullansam şarj seviyesi yarıya iniyor. Aradım 2 yıl olmuş normal dediler. Jel akü değil mi dedim evet dediler. Jel aküler 4-5 yıl gitmiyor muydu?
Ben aracı aldım alalı hiç bakım yaptırmadım zaten Bursa'ya gönderemem bakım için falan.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Son 1 haftadır şarj aletinde bir tuhaflık var. Normalde şarj aletini sandalyeye bağlayınca fan çalışıyor ve sarı lamba yanıyordu şimdi şarj aleti boştayken bile fan dönüyor ve sarı lamba yanıyor (Sanki takılıymış ve şarj ediyormuş gibi)
Birde aracı yoğun kullanan biri olmamama rağmen aküler yarı performansa düştü 10 dakika kullansam şarj seviyesi yarıya iniyor. Aradım 2 yıl olmuş normal dediler. Jel akü değil mi dedim evet dediler. Jel aküler 4-5 yıl gitmiyor muydu?
Ben aracı aldım alalı hiç bakım yaptırmadım zaten Bursa'ya gönderemem bakım için falan.
1- Şarj aletinin sorunu ne olabilir?
2- Akülerin durumu normal mi?
3- Sandalyeyi kullanmadan önce aküler dolu olsa bile şarj ediyordum doğru mu yapıyorum (kullanma klavuzunda öyle yazıyordu)
4- Konya'da uygun fiyata Deep Cycle özellikli Jel akü satan yer var mı?
5- Dediğim gibi çok yoğun kullanmıyorum toplasan günde 1-2 km yol yapıyorumdur o da çalıştığım okulun içinde.
6- Yoğun kullanmıyorum yokuş falan çıkmadım hiç, araca bakım yaptırmaya gerek var mı? SGMS'ye mi yaptırayım bakımları?
Yardımcı olursanız sevinirim.