Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sarkom (Yumuşak doku kanseri) olan kim var?

Cüneyt 74

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.2018 nisan ayı itibariyle Sarkom (yumuşak doku kanseri) teşhisi konuldu.Tutulum olan karin kasları ve 2 kaburga alındıktan sonra bu yil akciğere metasdas yaptı.Acik akciğer ameliyatı, kemoterapi, radyoterapi derken bu hafta başı 3. Ameliyatı olarak bugune kadar geldik cok şükür.Ayni süreci yaşayan arkadaşlar ile bilgi ve deneyimlerimizi paylasabiliriz...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar Cüneyt bey,
Anneme de leiomyosarkom teşhisi kondu rahim bölgesi tamamen alındı. Ama amliyettan sonra akçüğere sıçrama yaptı. Bu süreçte kemoterapide kullandık. Metastazı önlemek için herhangi bir tavsiyeniz var mıdır?

Geçmiş olsun keşke öyle bir şey olsa...Kendi adıma üzümçekirdeği yağı,çörekotu yağı,polen,propolis ve zerdeçal ekstresi kullanıyorum günde 1 er doz olarak.Onkoloğuma sordum sakıncası varmı diye kullanabilirsin dedi.Bunun dışında zaman ve ekonomik olarak müsait olursam Fitoterapi uzamanları var.DR.Elif Güveloğlu na gitmeyi düşünüyorum bir ara lakin bunun için İstanbula gitmem gerekiyor.Tekrar geçmiş olsun

Üst Alt