Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şaşılık ve ruhsal bozukluk ile rapor alabilir miyim?

bitkinperi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tek gözde sasilik var ve 2 ameliyat oldum düzelmedi.Guneste de goremiyorum, hatta gozumu acamiyorum.Ayrıca asidi sinirlilik, tahammülsüzlük, şairi stres, uyumsuzluk, kafaya takip büyütme, gerginlik var.İsten tazminatsiz cikarildim ve iyice bunalima girdim.Bunlarla rapor alip engelli kadrosunda is bulabilir miyim?Yada işyerine manevi tazminat davasi acmak için teşhis yaptirabilir miyim?

Çok zor bence...ama yınede bır goz doktoruna danısabılırsınız psikeatriden oran cıkmaz

Oran tablosunda alinir yaziyo, niçin zor olur? Psikiyatriden niye cikmaz ki, gerçekten de çalışma hayatimi engelleyecek boyutta, hatta aile hayatim bile çok kotu:(((

önemlı olan istenen oranın alınması şaşılıktan % 40 çıkıyorsa tamam ama gozden bildiğim kadarıyla tek gözün tamamen kör olmasina bile verilen oran %32dir cıddı bı gorme kaybı olması lazım almak ıcın dediğim gibi bi doktora sorunHaklardan faydalanmak ıcın % 40 oran gerekıyor Psikeatriden oran almak çok zordur onaylanmış bır teşhis olacak ve nerden baksam 3-5 yıl kesıntısız tedavı olursa anca garantı verılebılır.sız anlattığınız kadarıyla bir teşhis ve düzenli tedavı yok...

Anlattıklarınızdan % 40 oran çıkmaz.
Esma arkadaşın dediği gibi tek gözü hiç olmayanlara verilen oran dahi % 32 de kalmaktadır.
bahsettiğiniz [FONT=sans-serif] sinirlilik, tahammülsüzlük, stres, uyumsuzluk, kafaya takip büyütme, gerginlik gibi durumlar ise hemen herkeste olabilen hal ve tavırlardır.[/FONT]

Üst Alt