Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satıldı Volkswagen Passat Variant 1.6 Otomatik vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korayy

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar,
2006 aralık ayında Almanyadan ithal edildi, ocak 2007de Türkiye'de trafiğe çıktı. Gümrük muafiyet hakkı bulunan engellilere satılıktır.

Stationwagon Passat 99 model 1.6 otomatik vites,
rengi beyaz, 138000 kmde, kazasız, uzaktan kumandalı merkezi kilit, 4 airbag, sony marka mp3 çalarlı USB girişli müzik sistemi, 4 cam otomatik, sürücü ve yolcu koltuğu ısıtmalı, soldan gaz-fren tertibatlı.

Fiyatı 13000 tl, satışla ilgili tüm işlemlerle alıcı taraf ilgilenirse fiyat 12000 tl, her iki durumda da fiyat sondur, zaten yeterince uygun.

En kısa zamanda aracın fotoğraflarını ekleyeceğim, isteyenler aracı İstanbul Maslak'ta hafta içi mesai saatleri içerisinde görebilirler

Sorularınız için telefon: 05327802238
Koray Arslan

gercekten guzelmiş.. alana satana hayırlı olsun.. birde dizel olsa tadından yenmez..
peki km'de ne kadar yakıyor şehiriçi sehirdışı biliyormusun Koray?

hayırlısı olsun korayy arkadaş bende araç düşünüyorum ama sedan.
sana önerim fiyatında biraz daha oyna bu fiyatla kısıtlı olan müşteri potansiyelinide uzak tutarsın malum yurt dışı araçlar 10 yıl engelliden başkasına satılamıyor bence 13.000 lirası olan kişi türkiyeden hundai getz alır ötv düşünce çok makul fiyata geliyor kısa vade kredi kullanırsan tadından yenmez ve türkiyeden aldıgı için 5 yıl şartı var yurtdışından daha avantajlı hayırlı satışlar.

araç km de ortalama 35 kuruş civarı yakıyor. LPG takılırsa tüketim epeyce düşecektir. Ben kapalı otopark problemi nedeniyle taktırmadım.
Ümit Bey, sıfır araçla 99 model bir araç karşılaştırılamayacağı gibi passatla getz de karşılaştırılmaz bence. Yurtdışından gelende 10 yıl sıkıntısı var evet ama bunun zaten neredeyse 4,5 yılı doldu bile. 5,5 yıl sonra normale çevrilebilir.

Ümit Bey' Alıntı:
korayy kardeş şöyle düşün sen bir araba alıcaksın cebınde 13-15 bin tl var gider 99 model araçmı alırsın yoksa örnek 20 binliraya türkiyeden ötv siz araçmi alırsın ve araç garantili ve 2011 model böyle düşündüğün zaman demek istediğimi anlıycaksın bizim gibi engelli arkadaşlar mümkün oldugunca sıfır almaya çalışıyor 5 yıl satamıyca için garantili ve 5 yıl sonra rahat sata bilicegi araçları tercih ediyor ben sana önüne çıkıcak sıkıntıyı söylüyorum tabi mal senin istersen 18 bin tl iste benim için sıkıntı yok sadece sana almak isteyen bunu söyleyecek ve fiyatı mutlaka kırdırtacaksana korayy kardeş hayırlı satışlar.

Tabiki sıfır araba başkadır. Zaten 18 bin deyip sonradan fiyat kırmadım, 13bin dedim, tüm işlemlerle alıcı taraf ilgilenirse 12bin dedim. Eğer 12bin'e bu donanımda bu genişlikte bu konforda başka bir araç varsa alıcılar gidip onu alsın. 12bine passat diyorum başkada yorum yapmıyorum.

Masraflarla birlikte 8bine Almanyadan getirebiliyorsanız getirtin, 6500'e passat bulabiliyorsanız alabilirsiniz, hatta bir tane de benim için ayırın. 12binden daha iyi fiyatlısını bulabiliyorsanız onu alın.
Neyse ben ilanımı verdim, fiyatını yazdım ilgilenenler irtibata geçebilirler.

uygun olsam düşünmeden korayla el sıkışırdım adam passat satıyor arkadaşlar dikkatinizi çekerim ne kore ne japon nede yerli sadece volkswagen amblemi yetiyor parçaları gerçi biraz pahalıda olsun 91 passat stw sinden çok memnundum şimdi hem mercedes hemde volvo sahibiyim ama uygun olsam koray alırdım anahtarını :)

95 Şahinimi vermem gerçi gerek yok ta ligarba yla polemiğe girmeye dediğim dedik çaldığım düdük der ligarba galiba kar amacı güdüyor engelli aracından

araç km de ortalama 35 kuruş civarı yakıyor. LPG takılırsa tüketim epeyce düşecektir. Ben kapalı otopark problemi nedeniyle taktırmadım.
Ümit Bey, sıfır araçla 99 model bir araç karşılaştırılamayacağı gibi passatla getz de karşılaştırılmaz bence. Yurtdışından gelende 10 yıl sıkıntısı var evet ama bunun zaten neredeyse 4,5 yılı doldu bile. 5,5 yıl sonra normale çevrilebilir.

sahibinden.com da sormustum burada cevapn aldım tesekkürler

ligarba;

bu arac için bırsey demiyorum ama bu tarz bir araç bulabiliniyorsa bende istiyorum 6500'a varsa, cunku statıon wagon ıhtıyacım var stw otm ve tertıbatlı olmalı.. Hatta dızel olursa bıraz daha cıkabılırım..

lpg masrafını düşersen ciddi olarak görüşebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt