Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 0 wriless (kablosuz) modem

edipbalkan

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
zyxel p-660w-t1 wriless (kablosuz) modem 0 kutusunda 3 yıl garantili ilgilenen olursa pm atsın adrese kargo yapılır

Fiyatı 75 tl bu modemin normalde bayi cıkışı 45$ + kdv ve bayinin karı yani bayinin alış fıyatı yaklaşık 80 lira

Almanyadan buraya yorum yapılabılıyor demek 75 euro demıyorum guzel kardesım eskimiş ne demek anlamadım 3 yıl garantili 0 kullanılmamıs dıyorum herseye zıplamak zorundamısınız ? Sırf msj sayınızı cogaltmak için? Yeni modeller Tarhana çorbasımı yapıyo ? Firewall dan bahsedıyorsun sanıyorum bıseyler yapıyor dıye ne anlama geldıgını ne ıse yaradıgını bılıyormusun ?

cok ama cok pahali. eskimis üstelik yeni modelleri var daha degisik seylerde yapiyor

hocam bilqisayar işinden hiç anlamadıqınız belli hatta bilqisayardan anladıqınızı farz edelim siz modemden anlamıyorsunuz.

Burda İnca - airties- econ gibi markalı modemlerden bahsetmiyoruz. Zyxelden bahsediyoruz. Modemin fiatı oldukça Uyqun. ve kalite modemdir. Böle bilmeden edmeden mesaj yazmayın forumu kirletiyorsunuz..

Gelelim Fİatına: Modemin fiatı oldukça tatmın edici. Gidipte Airties RT-205 modeme 115 tl vereceğinize Bu modeme 75 lira bence bedava. Modemi almak isteyen arkadaslar edipbalkan ile irtibata qeçsinler arkadaslar. Modem Garantili üstelik. Kafanıza bozulursa naparım gibi bi düşünce düşerse diye söylüyorumm..

bende zyxel 660 serisi bir modem var kablolu 4 senedir kulanıyorum güzel memnunum

Üst Alt