Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 12.000 -13.000 TL civarında araç arıyorum

oozbek

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Selamunaleykum,

12.000 -13.000 TL civarında otomatik vites araba arıyorum,varsa bildiğiniz çevrenizde arkadaşlarınızın veya önerileriniz haberlerinizi bekliyorum...

Teşekkürler..

satlık 1993 model bmw 3,16 ia 1600 motor otomatık vıtes almanya dortmondtan 2003 yılında getırttım
araca lavato sıralı sıstem tup taktırttım acılır tavan sonroof var aracımın hıc bır aksanında sorun yoktur fakat tekerleklı sandalye kullandıgım ıcın katlanıp bagaja konması buyuk sorun tesgıl etmekte o yuzden satmaktayım kırıkkalede oturuyorum
aracımı satıp caady .wosvagen marka ikinci el otamaık vıtes arac dusunmekteyım veya woswagen turuan marka 7 kısılık bır arac dusunmekteyım

ozurluden ozurluye satabılırım bırde ankara nakıl haneden dısardan arac getıre bılır raporu olan arkadasa devır yapılır normal kısıye devır için 2 senem var yanı on seneyı doldurmaya

1998 model fiat marea var gazlı 2006 yılında almanyadan getirdim 7500 e verecem otomatik vites herhangi bir problem yok düşünürsen görüşelim resimlerinide atarım

aracın durumu nedir ve otomatik vites mi ?

evet otomatik vites sol ayak içinde gaz pedalı var yani iki tane gaz pedalı var

1996 Ford Fiesta 1.25 ZetecS Otomatik 3 Kapılı
Motor 15 bin km kadar önce komple revize edildi
Yedek alınan şanzımanı var araçla birlikte verilecek
4 amortisör + 4 lastik yeni
Fren disk balataları yeni
Bütün ağır bakımları (Triger, bütün filtreler, yağlar v.s.) 10 bin km önce yapıldı

145 binde

Yeni daha büyük araç alacağımdan satıyorum
8500 TL istiyorum...

iletişim: abdusacar@hotmail.com

Üst Alt