Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1989 model 230E mersedes engelli aracı

ceyhani01

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1989 model 230 E mersedes aracım satılıktır 3 ay önce tüp taktırdım ruhsata işli çok ama çok temiz darbesi değişen parçası boyanmış yeri yoktur tamamen orjinaldır tüp km de 260 krş yakmakta olup tüm bakımlarını temmuz ayında yaptırdım.gri metalik renk 210.000 orinal km dir kendim yeni araç aldığımdan satıyorum fiat olarakta 13.500 çok az pazarlık payı olabilir

telefonum 05338149445

inan aklıma geldi aracın resmini koymak ama beceremedim resim nasıl konuluyor cahilliğime bağışlayın ama araç sınıfının bir numarası hiç bir msarafı yok tüm bakımlarını 2 ay önce yaptırdım.kısaca tamamen oorjinal bir araç kendim yenisin aldığımdan satıyorum.

Engelliden engelliye satılık mersedes 230 E

1989 model 230 E mersedes arabam satılıktır aracım modelinin en temizidir hiç bir kusuru darbesi boyası yoktur 3 ay önce lpg taktırdım ruhsata işli Lpg ile km ye 260 krş gaz yakıyor hiç bir masrafı yok kapalı garaj arabası daha stepmesini hiç takmadım almanyadan geldiği gibi duruyor kitapcıkları mevcut olup arkasında çeki demiri vardır.fiat olarak 13500 TL diorum pazarlık payı azda olsa vardır.tel-05338149445

260 krş tüp için çok değilmi?

inan aklıma geldi aracın resmini koymak ama beceremedim resim nasıl konuluyor cahilliğime bağışlayın ama araç sınıfının bir numarası hiç bir msarafı yok tüm bakımlarını 2 ay önce yaptırdım.kısaca tamamen oorjinal bir araç kendim yenisin aldığımdan satıyorum.

linkini bari paylaşın arkadaşlar böyle oto ilanı olmaz! (satılması amacıyla söylüyorum)

260 krş tüp için çok değilmi?

26 krş yazacaktı heralde ;)

tüpe (lpg) ha bire zam geliyor arkadaşlar :mad:

birde aracım şu kadar yakıyor demek çok yanlış bizde araç kullanıyoruz arakdaşlar bir kere ölçümler yaklaşık olarak ölçülüyor sonra her zaman gittiğiniz yol koşulları ve hava durumu gene taşınan kişi aynı olmadığı için ve gene aracı kullandığınız ildeki trafik durumuda çok önemlidir kısacası tam olarak ölçülemez aracım şu kadar yakar demek yanlış olur.

Engelliden engelliye satılık 1989 model mersedes 230 e tüplü

9 YIL ÖNCE YURT DIŞINDAN İTHAL ETTİĞİM MERSEDES 230 E ARACIM SATILIKTIR.SINIFININ EN TEMİZİ HİÇ BİR MASRAFI YOKTUR temmuz ayında tüp taktırdım .fiat olarak 13.500 tl istiyorum.

tel. 05338149445

Üst Alt