Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1993 Model BMW 3,16 I / 7.500 TL

GoXEl

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar,

2006 Yılında Almanyadan almış olduğum BMW 3.16İ aracımı satıyorum. Araçla ilgili detaylı bilgi aşağıdadır.

Fiyat: 7.500 YTL

Model: 1993
Renk: Füme/Gri
Km: 216.000
Şanzıman: Düz- Debriyaj elden kumandalı
Özellikler: Elektrikli Aynalar, Elektrikli Sunroof, Abs, Merkezi Kilit, Gizli Imbobilizer, 4 mevsim lastik, çelik jant.

Araçta değişineler; Ön cam, Ön kaput, sağ çamurluk (Yalana gerek yok dimi). Araçta LPG yok, bakımları yapılmış, kaporta da çok ufak bir sürtme izi var, yağını değiştir, 20.000 Km rahatlıkla servise gitme. Klima Yok ama Üstü açılıyor sunroof var doğal klima :)))... ciddi alıcı arkadaşa biraz daha kolaylık sağlanır. Ciddi kişilere resimler atılır...

bmw olsunda bı dıreksıyon bı vıtesede razıyım :) hayırlı satıslar...

Evet araç 4 Kapı.

Ayrıca; Millet 1986 model renault'a 6.000 lira isterken 7.500 liraya BMW satmak zaten çok uçuk bir fiyat değil, 6.000 liraya canımı emanet edeceğime 1.500 lira daha verir güvenli bir araç tercih ederim. Sıkışık olduğumdan satıyorum yoksa asla aracımı satma gibi bir düşüncem olmadı...

Aracın Resimlerini Atmanız mümkünmüdür?

Aracın resimlerini yukarıda belirttiğim gibi ciddi alıcılara email yolu ile göndereceğim... mail adresini özel mesaj ile atarsanız resimleri size ulaştırabilirim. ilginiz için teşekkür ederim.

aynı model aynı arabadan bendede var. ozelliklerde nerdeyse aynı.benımkı otomatik vites.el tertibatlı gaz sistemi var.bende gecen yaz 8.500 e almıstım.bişeyi merak ettim Gizli Imbobilizer bu ne ise yarıyo?

Gizli Imblolizer vites kolunun ön kısmında bulunur, anahtarın yanında küçük bir cihaz var cihazı vitesin önünde ki yere okutmanız gerekir, cihazı okutmadığınız sürece araç çalışmaz, güvenlik açısından gayet güzel bir şey, sen 8.500 liraya mı yoksa euroya mı aldın???

8500 liraya aldım aldıgım kisi 2 yıl once yurtdısından ıthal etmis.bende ondan aldım.

aslında çok güzel ve uygun olduğunu söyleyebilirim GoXEI bende araç düşünüyorum ama ben tertibatlı ve otomatik arıyorum birde tekrar tekrar rapor işi çok sıkıyolar çok uğraştırıyolar bmw nin aslında ölüsü bile harikadır heleki senin araç tam bir zevk meselesi sunroof una güç yetmez :)

Bu aracı 5 e indirme imkanımız var mı

GoXEl;
Profiliniz Özel Mesaj'a Kapalı Bilmenizi isterim

Üst Alt