Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1994 model bmw 3,16ı 6.000 tl

GoXEl

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
1
2006 yılında almış olduğum arabamı sol ayak engelli bir arkadaşa satmak istiyorum. Araç yurt dışından gelmiştir. Bu nedenle ithal izin belgesi olan bir arkadaşa bu aracı satabiliyorum.

Aracın fiyatı 6.000 tl dir. Kaportasında ufak tefek çizikler vardır, onun dışında yürüyeninde herhangi bir sorun yoktur.

Hidrolik direk.
Elek. Sun roof
elek. Ayna
ımbobilizer
geniş lastik
abs
cd&mp3 player (kenwood)
katalizör

aracın resimlerini en kısa sürede buraya ekleyeceğim...

2006 yılında almış olduğum arabamı sol ayak engelli bir arkadaşa satmak istiyorum. Araç yurt dışından gelmiştir. Bu nedenle ithal izin belgesi olan bir arkadaşa bu aracı satabiliyorum.

Aracın fiyatı 6.000 tl dir. Kaportasında ufak tefek çizik ve ezilmeler vardır, onun dışında yürüyeninde herhangi bir sorun yoktur.

ARAÇ DÜZ VİTESTİR.

Hidrolik direk.
Elek. Sun roof
elek. Ayna
ımbobilizer
geniş lastik
abs
cd&mp3 player (kenwood)
katalizör

aracın resimlerini en kısa sürede buraya ekleyeceğim...

evet resim koymanız önemli

adsabey hayır bu takılmaz çünkü bu araba tr ye girmiş zaten tr plakası var. yurtdışıyla alakası kalmamış

ciddi alıcı bir arkadaş olursa kendilerine aracın resimlerini maille atacağım.

227.000 de motor durumu gayet iyi, arabamın tek güvenmediğim yanı kaportası yani oda 2 noktasında lokal ezilmeler var o kadar, onun dışında yürüyeninde herhangi bir problem yoktur.

resimkoysandın keşke ya..aslında ben düşünüyorum..tertibat durumu naısl

daha rapor almadım sag ayak amputeyim bu şekilde alsam vergisi kac lira olur

Bilal Elden Debriyaj kontrol sistemi var.

Merhaba arkadaşlar.
arkadaşım aracın resmini ekleme yada yollama şansın varmı

birde araç hangi şehirde
cevaplarsan sevinirim

selam goxel aracını sattınmı satmadıysan bakıp almayı düşünüyorum resimlerini desa43@hotmail.com adresine atarsan sevinirim. telefonum 05353650383

Üst Alt