Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1995 Chrysler Voyager 3.3

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Tekerlekli sandalyeli yolcu için özel tasarlanmış, rampalı, tekerlekli sandalye ile sağ koltuğun yerine sabitlenen,
hiç LPG takılmamış, masrafsız full bakımlı vizesi yeni, Ankara gümrük ile alakası olmayan Noterden satışı olur
192000 km 3.3 V6 178 beygir
Fiyat 12500 TL.

Resimler: Chrysler fotolar - Album on Imgur

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzel araçmış, ehliyetim olsa alırdım...

pedal basma sertliği nasıldır acaba?

iyi satışlar.

Hayırlı satışlar olsun.. Bende 2005-2006 voger alıp yan kapıdan rampa yaptırıp kullanmayı planlıyorum.. nasıl sizce servis, yedek parça, yakıt yönünden üzer mi bizi?

Amerikan arabası gerekli bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra üzmez sizi... parça olarak 2006 bulunur mu çıkması var mıdır bilemiyorum..
gördüğüm kadarıyla Ankaradasınız dolayısı ile usta servis sorunu yasamazsınız diye düşünüyorum. eğer 2006 yerine bizim hazır arabayı düşünürseniz fiyatta anlaşırız, yardımcı olurum

Müthiş benzin yakar hatta yakmaz adeta içer

Evet ankaradayım, bu araç bana büyük gelir hem modeli biraz düşük bunun.. şuan peugeot 5008 kullanıyorum onun boyutlarını geçmemeli, dolayısıyla grand değil normal voyager düşünüyorum.. bakalım hayırlısı şuan araştırma aşamasındayım..

özgür kardeş otomatik vitesmi km ne yakar acaba sanırım 1 lira nın üstüdür

Şimdiden alana da satana da hayırlısı olsun inşallah. Benim temenim tüm engelli arkadaşlarımın kendine ait araçlarının olmasıdır.

araç otm vites, sıralı sistem LPG var üstünde, zaten araba yeni nesil Amerikan, eski nesil büyük blog Amerikanlar kadar çok yakmıyor.. bu araç kendi kullananlar için değilde kendisi kullanamayan arkadaşlar için daha uygun, sağ koltuğun oraya geçip sandalyede yolculuk yapmak için, rampada ufak bir arıza var sanırım bi yerde temassızlık var, onu yaptırıp da teslim edebilirim yada pazarlıkta fiyattan düşebilirim

Üst Alt