Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1996 Model Opel Vectra CD

coolbreeze

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sağdan ve soldan gaz aparatlı otomatik vites aracımı satıyorum.

İlan için; Opel > Vectra > 1.6 CD > Engelliden Engelliye 1996 Opel Vectra 1.6 CD #23376610 - sahibinden.com

23376610220.jpg

2003 yılında almanyadan getirdiğinize göre yeni çıkan yasalara göre engelli omayanada satabiliyorsunuz daha doğrusu siz gümrükten düşürün arabayı yine engelli birine satın. yoksa ankara ithal belgesi felan isterler engelliden ama yeni değişen yasada yanılmıyorsam 5 yıl sonunda istediğine satabiliyorsun.. Hatta sizlede konuşmuştum bu araç 12500 e veriyordunuz aylar önce ama şimdi 10,000 e düşmüşsünüz ?

engelli olmayanda alabilirmi satışı yapılırmı?

engelli olmayan kişiye satışını yapamıyorum. yeni kanundada 10 yılı aşmadıkça vergi ödenerek engelli olmayan kişiye satılabiliyor.

yüzde kaç engelliye satışı yapılır benım % 40

Zaten en düsün Özürlü oranı %40 olacak.Yoksa Ehliyet alamazsin.

evet en düşük oran %40'tır. aksi halde sadece araç değil H sınıfı ehliyetide alamazsınız

bİKERE h SINIFI EHLİYET İÇİN ORAN ÖNEMLİ DEĞİL yanlış bilgi vermeyiniz lütfen ayağı olmayana şimdi rapor oranları düştü 40 vermiyolar ama ehliyet veriyorlar. Lütfen milleti yanıltmayalım.

guzel araba alana satana hayırlı ugurlu olsun..

vergisini ödeyip normal bi kişi almak istese kaç lira olurki ?

vergi için geçen yıl görüş almıştım 9 bin küsür vergi çıkardılar.

slm arkadaşım araba güzel alan güle güle kullansın,kardeş benim sorum bu arabayı h sııfı ehliyeti olmadan kullanamaz ve satın alamazmıyım mesela abimin %90 raporu var onun adına alıp bende ruhsata yardımcı kullanıcı diye bi muhabbet var öyle olurmu iyi günler

bahsettiğiniz konu hakkında detaylı bilgim yok malesef. Eğer bilgisi olan varsa sanırım sorunuzu yanıtlar

kullanabilirsin sonbahar.44
%90 raporu olan abin arabayı alıp sende rahat rahat kullanabilirsin sorun olmaz..

Üst Alt