Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1997 model Volkswagen Golf 3

kara5538

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
2006 da türkiyeye girmiş 2011 de özürlüden özürlüye devraldıgım aracı maddi sorunlarımdan dolayı satıyorum abs dijital klima hava yastıgı alarm ful temiz 1997 model golf 3 serisi mor renkli 14500 tl kayseri plakalı

Muhammed bey aracın resimleri varmı bende araç almayı düşünüyorum ben sol dizaltı protez kullanıyorum sıfır almayı planlıyorum fakat arabalar çok pahalı.Benim yurt dışından getirtme şansım varmı ?

insaf biraz ya gercekten arac size taa ozamanlar verdiğiniz fiyatın baya aşağasına aldınız şimdide hem bindikten sonra bu fiyata olmaz bence yazık arkadaslarımıza hem zaten normal piyasası bile daha ucuza bulunur kaldıki engelliden engelliye biraz insan vicdanlı olunuz ben 15000 liraya 2010 model fıstık gibi araç getiririm yurtdışından 15 yıllık çürük çarığa neden 15000 lira versin millet veya siz bukadar talep ediyosunuz!!!onun edeceği en fazla 9000-10000 TL kusura bakmayın 14000 liraya tertemiz 1999 passat var!!!lütfen biraz elinizi vıcdanınıza koyun ...

mehmetselcuk;
katılıyorum size. resmini gorebilrsem ve uygun bir fitaya verecek olursanız bnde düşünüyorum.

Arkadaşlar ben bunu 2011 de aldım engelli bir arkadaştan 12500 tl fakat biraz masraf yaptım sonra kimseye zorla satmıyorum engelli arkadaşlar dilencide deyil nebu duygu sömürüsü iyi herşeyi bedavayamı getirecegiz bende bir engelliyim bana bu paraya maal oldu kusura bakmayın kimseyide kırmak istemem şimdiden özür olsun ...

resim yükleme kısıtlı oldugundan yükleyemedim araba.com da var

Arkadaslar kafayı kullanın 3-5 milyar fazla verin ötv siz sıfır alın yada 2010 yuerdışı süper araclar o fiyata onlara yönelin kafayı çalıştırın!!!mantıklı olun!!!bu kadar söylüyorum kimse kızmasın etmesin doğruya doğru!Allah vAr!!!

slm H sınıfı ehliyet ve heyetten alınmış özel tertibatlı veya otamatik vitesli oto kullanır raporla yurt dışından araç alabilirsin yanlız 3 yaştan büyük olmayacak yani 2010 dan küçük mayacak modeli ben başka birinden 2011 de devralmıstım özürlüden özürlüye golf 3 1997 modeldi 12500 tl verdim arkadaş okumadan yorum yapmış insaf diye 2006 da başkası getirmiş kaça getirmiş bilmem ben verdigim parayı bilirim allah sana kolaylık versin

ben 1996 bmw yi 14000 istiyorum normal.muhammed abi haklı

Üst Alt