Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1998 model Fiat uno

rakadeniz

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Aracımı (az birşey model yükseltmek için) satmak istiyorum. araba dosta gidecek makina gerçekten bakımlı ilgilenen olursa sahibinden.com ilan numaram 92129091

1998 model Fiat uno Tertibatlı H sınıfı ehliyet olana devredilir. B sınıfı ehliyeti olan almak isterse tertibatı eminyetten soktürte bilirim. saygılar

selam bu tertibat nasıl bir tertibat? benim eşimde 97 uno 70 sx ie var.. ben ayaklarımı bacaklarımı kullanamıyorum.. paraplejiyim.. bu tarz bir tertibat ile kullanabilir miyim? hayırlı satıslar

nova kardeşim, tertibat ucuz yollu birşey yaptırdım. H sınıfı ehliyetim olduğu için mecbur tertibatlı araba kullanmamı söyledi Emniyet, bende mecburen böyle birşey yaptırdım. Normalde tertibatı kullanmıyorum. bu arabayı kullanmak için sadece sağ ayağın işlevsiz olması lazım. bunun dışında daha farklı engeli bulunan arkadaşların kullanabileceğini sanmıyorum (Örneğin İki Bacağını kullanamayanlar için)

Satılık 1998 Model Fiat

Arkadaşlar Merhaba. Model yükseltmek için, Sahibinden.com (92129091) ilan numaralı arabamı satıyorum. H sınıfı ehliyeti olanlara devredilir. Her türlü üst modeller için Takas yaparım, üzerine farkını vereceğim. (Aracım tamamen bakımlıdır ve kesinlikle sorunsuzdur.)

Üst Alt