Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2.El AAT Escalino merdiven inme/çıkma aparatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

ebuta

SATILDI

Merhaba,
2014 yılında aldığımız fakat çok az kullanabildiğimiz merdiven inme çıkma aparatını satıyorum. Fiyatı: 5.500 TL. İstanbul/Kadıköy'de ikamet ediyorum.
Özellikleri:
Akülü Merdiven Çıkma ve İnme Aparatı AAT Escalino
Hem iterek kullanılabilen bir tekerlekli sandalye hem de merdiven inip çıkma özelliği olan bir üründür. Her tip merdivende kullanılama uygundur. Son derece güvenlidir, kaymayı engelleyici bir sistemi vardır. Kullanımı çok basittir. Katlanabilir yapısı sayesinde taşınması ve saklanması kolaydır. Otomobil bagajına rahatlıkla sığmaktadır. Maksimum 120 kg hasta taşıma kapasitelidir. Akülüdür, böylece kullanılırken elektriğe ihtiyaç duymaz. Dolu akü ile 400-450 basamak çıkabilir.
Üretim yeri: Almanya
Maksimum kullanıcı ağırlığı: 120 kg
Ürünün ağırlığı: 35 kg
Maksimum toplam ağırlık: 155 kg
Basamak çıkma veya inme hızı: Dakikada 14 basamak
Maksimum basamak yüksekliği: 21 cm
Ölçüler (g x d x y) (mm): 458 x 725 x 1255
Akü: 2 adet, 12 V, 5 Ah
Motor: 24 V, 200 W
En ağır parça: 22 kg
Oturma yeri ölçüleri (g x y x d) (mm): 358 x 524 x 425

ebru hanım merhaba izmirde ikamet ediyorum .6 yıldır kayınpederim parkinsonizim hastalığı tanısı var hastamızın dış dünyayla temasını kesmemek için dışarıya çıkarmak istiyoruz .ev 1 katta merdivenli.sizin cihaz bizim için uygun görünüyor.eğer satılmadıysa fiattada bir indirim düşünürseniz almak istiyoruz ali Taşdelen 05322931971 iyi günler.

ebru hanım merhaba hastamız için bu cihaza ihtiyaç var size ulaşabileceğimiz bir tel verirseniz görüşmeyi sağlayabiliriz.ali Taşdelen 05322931971 iyi günler

iyi günler;
bende ilgileniyorum.telefon numaranızı verirseniz konuşabiliriz.
benim numaram 05358198567
saygılarımla

Fiyatı 4.750 TL olarak güncelledik. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Merhaba

Cihazınız halen satılıksa çok acil almak istiyorum. Bakırköydeyim, istediğiniz yerden teslim alabilirim.
Telefonum 05446960850
Ararsanız memnun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt