Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2.el akülü sandalye.

mariotalay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
amerikandan ithal 2010 model.%80 üzeri engelli arkadaşlar için uygun..araca yükleme sistemiyle beraber uygun fiata verecekler.ihtiyacı olan arkadaşlar bana mesaj mariotalay@hotmail.com.

ihtiyactan..

Aracın resmi varmı? yükleme sistemi nasıl? fiyat nedir?

aracın resmini mail.atabilirim doblo kango türü araçlara indirip bindirmek için manuel sürgülü rampası var.2700 fiatı

resmi imgurl gibi resim yükleme sitelerine yükleyip linkini burdan da paylaşabilirsiniz..İlgilenen arkadaşlar içinde iyi olacaktır..

bana lazım akülü bir sandalyefiyat olarak ne diyorsun ve seninle nasıl irtibat kurabilirim yazarsan sevinirim

2700 tl son fiatı amerikadan ithal.engel yüzdesi yüksek olan arkadaşların işine yarar.kendinin kullanacağı modellerden değil.ikinci bir kişi arkadan kullanması lazım.mail verirsen sana resmini yollarım..yada facebook ta mariotalay diye ara.beni bulursun..

Üst Alt