Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2 tane yeni oticon swift cihazı

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
merhabalar bende 2 tane oticon swift var cifti 500 dolar isteyen varmi.

acaba eskisini getir yenisini al kampaniyasinda ishe yararmi benim cihaz?

satilik oticon swift 120,bernafon af 120 işitme cihazi

merhabalar,uzun bir aradan sonra yine ben buradayaim.satilik oticon swift 120,bernafon af 120 işitme cihazi var.bernafon af 2010 yilinda turkiyeden alindi 2000dolara,2yillik garanti ile.bernafonun biri hic kullanilmamis,birisi ise ara-sira kullanilmis,tek cihaz icin fiyat 300evro.oticon swifti ise ben kendim almisdim 2012 yilinda,ust-uste hesaplarsak 3-4 ay ara vermeden kullanmish sayiliyor.100avroya da onu satiyorum,yenisini de bula bilirim oticonun,isteyen olursa mesaj yazsin.bu arada turkiyeye gelerek kendime yeni dijital cihaz almak konusunda ailemle anlasdik,hava shartlari iyi olursa ALLAHIN IZNI ILE GELICEIM.AMA GONUL ISTER KI BANA DESTEK OLA BILECEK ISITME ENGELLI ARKADASLARIM CIHAZ ALIRKEN YANIMDA OLSUN.KIM YANIMDA OLA BILIR ACABA?

swıft kımse almaz analog
bernafonun extreme olanı bıle 2000 lıra dedı daha yenılerde
reza sarrfmı oluyonne gardas

niye almaz?yasli birisi icin iyi gelir.hem de proglamlanabilir cihazdir.bernafon ise kankamin cihazi gayet ucuz

reza sarfi ne demek

Üst Alt